در مورد فوت و فن شیرینی‌پزی چه می‌دانید


برای شروع کار شیرینی پزی، اولین نکته ای که باید در نظر بگیرید آماده کردن وسایل و لوازم مورد نیاز کارتان است. تمام مواد را اندازه گیری کنید و در دسترس بگذارید تا در وسط کار دنبال چیزی نگردید.

به گزارش لقمه، اگر این نکته ها را مو به مو رعایت کنید می توانید مدعی شوید یک قناد حرفه ای هستید.

آماده حرکت

برای شروع کار شیرینی پزی، اولین نکته ای که باید در نظر بگیرید آماده کردن وسایل و لوازم مورد نیاز کارتان است. تمام مواد را اندازه گیری کنید و در دسترس بگذارید تا در وسط کار دنبال چیزی نگردید.

- بهتر است تمام مواد آماده شده مدتی در دمای محیط بمانند یعنی از نیم ساعت تا یک ساعت قبل همه مواد را از یخچال یا کابینت بیرون آورید تا هم دما شوند، بخصوص کره یا مارگارین و تخم مرغ.

- درجه حرارت فرها معمولا مختلف هستند. بعضی فرها شماره ای هستند و بعضی دیگر براساس درجه سانتیگراد یا فارنهایت تنظیم می شوند. اگر فر شما از یک تا چهار یا پنج درجه بندی شده، عدد یک یعنی حرارا کم و بالاترین عدد یعنی چهار یا پنج حرارت بیشتر است.

- اگر برای پخت شیرینی به فر نیاز دارید بهتر است حداقل 15 دقیقه قبل از قرار دادن سینی محتوی شیرینی ها در فر، آن را با درجه حرارت مناسب گرم کنید.

 

- دستور شیرینی را اول خوب بخوانید و مطمئن شوید که در میانه کار چیزی یا وسیله ای کم ندارید.

- برای تبدیل درجه سانتیگراد به فارنهایت به این ترتیب عمل کنید. عدد درجه سانتیگراد را در نه پنجم (5/9) ضرب کرده و با 32 جمع کنید.

- بهتر است برای پخت شیرینی خانگی از مواد اولیه با کیفیت و تازه استفاده کنید.

- مراقب باشیدمغزهای مصرفی، مانده نباشند و بوی نا ندهند. تخم مرغ حتی الامکان تازه باشد. آردها هم مانده نباشند.

- مقیاس هایی که برای شرینی پزی استفاده می شوند معمولا استاندارد هستند، به اینصورت که قاشق هایی که برای اندازه گیری مواد خشک موجودند از بزرگ به کوچک عبارتند از:

سوپ خوری (یا غذاخوری) - مرباخوری - چای خوری (قاشقی کوچکتر از مرباخوری) و یک دوم چای خوری

و پیمانه های بزرگتر به ترتیب عبارتند از:

یک پیمانه (معادل 250 میلی لیتر)
یک دوم پیمانه (125 میلی لیتر)
یک سوم پیمانه (80 میلی لیتر)
یک چهارم پیمانه (60 میلی لیتر)
نکته ای که باید دقت شود این است که مواد مختلف با حجم های متفاوت در پیمانه ها، وزن های مختلفی هم دارند:
یک پیمانه آرد = 100 گرم
یک پیمانه شکر = 150 گرم
یک پیمانه پودر قند = 100 گرم
یک پیمانه روغن = 150 گرم
برای اندازه گیری قاشق ها هم بهتر است همه قاشق ها را سر پر در نظر بگیرید.
یک ق س آرد = 10 گرم
یک ق س شکر = 12 گرم
یک ق س پودر قند = 10 گرم


- برای پر کردن پیمانه ها بهتر است آنها را با قاشق پر کنید تا همه فضای داخل پیمانه پر شود و جایی بین مواد خالی نماند و وقتی آرد یا شکر را اندازه گرفتید بهتر است روی آن را با کارد خوب صاف کنید.کره و شکر قهوه ای را در پیمانه کمی فشار دهید تا جای خالی در پیمانه نباشد.

- اگر از روغن جامد برای شیرینی استفاده می کنید بهتر است آن را در دمای محیط حداقل یک ساعت قرار دهید تا نرم شود.

- اگر در شیرینی تان از کره یا روغن جامد استفاده می کنید دیگر احتیاجی به چرب کردن سینی فر نیست.

- بهتر است آرد، شکر، پودر نارگیل و دیگر مواد خشک را الک کنید.

- اگر شیرینی تان سفت شد، بدانید که یا مقدار شکر یا آردتان زیاد بوده یا اینکه به مدت طولانی در فر مانده است. اگر دمای فر بالا باشد هم باعث سفت شدن شیرینی تان و زیاد خشک شدن آن می شود.

- اگر قبل از قرار دادن در فر خمیر سفت شد، به آن شیر یا روغن مایع اضافه کنید تا خمیر نرم شود.

- در موقع درست کردن شیرینی ها آنها را با فاصله بچینید تا در حین پخت به همدیگر نچسبند و شکل و فرم آنها به هم نخورد.

- بهترین نوع شکر مصرفی، شکر معمولی است اما دقت کنید از نوع ریز آن استفاده کنید. برای ریز کردن دانه های شکر از آسیاب هم می توان استفاده کرد، مدت 3 تا 5 ثانیه کافی است.

- شکر قهوه ای، شکری با عطر خاص است که معمولا در شیرینی های کم کالری استفاده می شود. شکر قهوه ای در دو رنگ روشن و تیره در بازار موجود است که متناسب با نوع شیرینی می توانید از آنها استفاده کنید.

- شیرینی هایتان را در ظرف های دربسته، در جای خشک و خنک نگهداری کنید. اگر دیدید شیرینی هایتان کمی خشک شده اند، می توانیددر ظرف آنها یک فنجان آب بگذارید و ظرف را به مدت چند دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شیرینی هایتان تازه شود.

- نکته دیگری که خوب است برای پخت شیرینی های عید در نظر بگیرید، ظرافت و دقت در کار است. هر چه شیرینی های خانگی ریزتر و یک اندازه و زیبا باشند، پذیرایی شما جذاب تر خواهد بود.

- اگر روی شیرینی پخته، ولی داخل آن کمی خمیر مانده، به علت زیاد بودن حرارت فرتان است.

- جهت نگهداری باقلواها، خمیرهای مازریپانی و قطاب بهتر است آنها را درون فریزر در ظرف دربسته گذاشته و 24 ساعت زودتر از فریزر خارج کرده و مصرف کنید.

- برای نگهداری شیرینی های پخته شده، آنها را در ظروف فلزی یا شیشه ای نگهداری کنید. بخصوص اگر می خواهید شیرینی ها را فریز کنید از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید.

- اگر می خواهید در شیرینی تان از چاشنی یا ادویه هایی مثل وانیل یا دارچین استفاده کنید، بهترین راه مخلوط کردن آنها با روغن است.

- اولین مرحله شیرینی پزی معمولا مخلوط کردن تخم مرغ با شکر و روغن است. البته اگر غیر از این باشد، در طرز تهیه ذکر می شود.

- برای اینکه شیرینی ها خرد نشود قبل از خنک شدن کامل آنها به شیرینی ها دست نزنید.

 

- زمان پخت در شیرینی اهمیت زیادی دارد، پس همیشه یک ساعت دیواری در آشپزخانه داشته باشید.

- برای پر کردن قیف های مخصوص شیرینی یا خامه بهترین راه این است که قیف را داخل یک لیوان دهان گشاد بگذارید و لبه های قیف را برگردانید، حالا به راحتی می توانید قیف را پر کنید.

- در پخت شیرینی های خانگی بهتر است از مغزهای مرغوب استفاده کنید. اگر می خواهید از پودر پسته استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما این است که خودتان پسته ها را پوست کنده و خرد کنید تا از تازگی و بهداشتی بودن آنها اطمینان داشته باشید.

* اگر در شیرینی یا کیک می خواهید از بادام پرک استفاده کنید به روش پیشنهادی ما عمل کنید. بادامهای خشک را به مدت سی ثانیه در آب جوش قرار دهید و بعد از این مدت آنها را آبکش کرده و شروع کنید به پوست کندن آنها. به این مرحله، سفید کردن بادام گفته می شود. حالا این بادام های سفید شده را می توانید به راحتی برش های نازک زده و به شکل پرک درآورید.

* معمولا در موارد لازم همه شیرینی ها تخم مرغ وجود دارد منظور از تخم مرغ، نوع درشت آن به وزن تقریبی 50 تا 60 گرم است. پس اگر تخم مرغ هایتان ریز است تعداد آنها را بیشتر در نظر بگیرید.

* برای جدا کردن سفیده تخم مرغ از زرده بهترین موقع زمانی است که تخم مرغ را تازه از یخچال بیرون آورده اید. در این صورت زرده از سفیده به راحتی جدا می شود. بعد برای استفاده کردن در مواد لازم بگذارید حدود نیم تا یک ساعت در دمای محیط بماند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله تندرستی

کد: 6642 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 7062 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
3 ۹۵ نفر مصدوم و فوتی در اثر مصرف مشروبات الکلی در استان البرز/ تشکیل پرونده قضایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ خرداد
4 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
5 اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ خرداد
6 هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو ۱۴۰۱ يکشنبه ۱ خرداد
7 اعلام آمارهای کرونایی/ از شناسایی ۳۹۹۸۳ بیمار جدید کرونایی تا فوت ۶۶۵ بیمار ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
8 روز سیاه کرونایی/ فوت ۷۰۹ بیمار مبتلا به کرونا در یک روز ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
9 تزریق آسترازنکا برای خانم‌های زیر ۵۰ سال ممنوع نیست/ ۴۰۹ فوتی طی یک روز ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
10 قوه قضائیه ادعای پزشکی قانونی در مورد مرگ آزاده نامداری با مصرف 100 قرص را رد کرد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
11 فوت ۷۴ بیمار کووید ۱۹ در یک روز/ افزایش شهرهای قرمز کرونایی ۱۳۹۹ يکشنبه ۳ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی ا...

  آیا خوردن غذایی که روی زمین افتاده است اشکالی ندارد؟ هر وقت پسرم غذا و مواد خوراکی‌اش را روی زمین می‌ان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.
بزرگ شدن سینه ها در مردان و طاسی در زنان بدن سازان ممکن است اقدامات افراطی ای جهت بهبود عملکرد جسمی و فیزیکی خود انجام دهند. به گزارش سلامت نیوز همانطور که سایت مایوکلینیک می گوید بدن سازان و دیگر ورزشکاران ممکن است مکمل هایی مانند استروئید، کراتین، دیورتیک ها استفاده کنند در حالیکه متوجه خطرات و عوارض جانبی مهم این داروها نباشند.
صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.
باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.