فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو


دلمه برگ مو یکی از غذا‌های محبوب بهار و تابستان است. از آن‌دسته غذا‌هایی که طرفداران خاص خودش را دارد و با فلفل‌دلمه، بادمجان و گوجه‌فرنگی هم آن را می‌پزند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اگر قصد دارید دلمه برگ مو بپزید بهتر است یک دسته از برگ‌های مو را بعد از شستن روی هم دسته‌کنید و با یک نخ شبیه بسته‌بندی جعبه شیرینی به آرامی ببندید. در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک را روی حرارت‌بگذارید تا به‌جوش بیاید. برگ‌های بسته شده را درون آب‌جوش و نمک بگذارید. حرارت را کم‌کنید و بلافاصله بعد از تغییر رنگ (حدود ۲ تا ۳ دقیقه) بسته‌های برگ مو را از قابلمه خارج‌کنید و داخل آبکش بگذارید. اجازه‌دهید تا خوب آب برگ‌ها گرفته و سرد شود. این برگ مو هم برای پخت دلمه نوبرانه مناسب است و هم برای نگهداری طولانی‌مدت در فریزر.
 
بهتر است از نسبت ۴ به یک شوید و جعفری در پخت مواد داخلی دلمه استفاده‌کنید. اگر برگ‌مو کم بود می‌توانید دلمه بادمجان و فلفل‌دلمه‌ای را هم به قابلمه اضافه‌کنید تا هم به غذایتان تنوع‌بدهید هم سلیقه اعضای خانواده را در پخت دلمه لحاظ‌کنید.
 
وقتی دلمه را آماده‌کردید بهتر است کف قابلمه را با چند برگ مو بپوشانید و بعد دلمه‌ها را بچینید. همچنین می‌توانید به جای آب از آب گوشت استفاده‌کنید. آب گوشت را به همراه کمی روغن و یک قاشق غذاخوری ماست ترکیب‌کنید و روی دلمه‌های چیده‌شده بریزید. اضافه‌کردن ماست به این ترکیب باعث‌می‌شود برگ‌های دلمه به اندازه‌ای نازک‌شوند که حتی نیاز به جویدن هم نداشته‌باشند.
 
اگر اهل امتحان‌کردن طعم‌های جدید هستید، می‌توانید از یک ترکیب ترش برای سس روی دلمه استفاده‌کنید. برای تهیه این سس از یک لیوان آب‌جوش، یک لیوان آبغوره، یک قاشق غذاخوری رب انار ملس، یک عدد عصاره مرغ یا گوشت و کمی روغن مایع استفاده‌کنید. این سس بیشتر در مناطق شمال غربی ایران و کشور ترکیه طرفدار دارد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15267 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير بازدید: 798 ساعت: 8:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمه‌ای ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
2 ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
3 چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4 مواد غذایی کلاژن‌ساز را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
5 طرز تهیه محشی کوسا (دلمه کدو) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
6 روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7 چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
8 دستور پخت دلمه ماکارونی ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
9 روش تهیه سس سالسا ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
10 روش تهیه دلمه کلم ۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

  مصرف بستنی برای کودکان زیر 3 سال ممنوع کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: وزیر اقتصاد از جامعه هدف مالیات‏‌ستانی ۱۴۰۱ پرده برداشت و از کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان خبر داد.
اگر زیاد عرق می کنید، بخوانید برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود.
این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.