فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو


دلمه برگ مو یکی از غذا‌های محبوب بهار و تابستان است. از آن‌دسته غذا‌هایی که طرفداران خاص خودش را دارد و با فلفل‌دلمه، بادمجان و گوجه‌فرنگی هم آن را می‌پزند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، اگر قصد دارید دلمه برگ مو بپزید بهتر است یک دسته از برگ‌های مو را بعد از شستن روی هم دسته‌کنید و با یک نخ شبیه بسته‌بندی جعبه شیرینی به آرامی ببندید. در قابلمه‌ای مقداری آب و نمک را روی حرارت‌بگذارید تا به‌جوش بیاید. برگ‌های بسته شده را درون آب‌جوش و نمک بگذارید. حرارت را کم‌کنید و بلافاصله بعد از تغییر رنگ (حدود ۲ تا ۳ دقیقه) بسته‌های برگ مو را از قابلمه خارج‌کنید و داخل آبکش بگذارید. اجازه‌دهید تا خوب آب برگ‌ها گرفته و سرد شود. این برگ مو هم برای پخت دلمه نوبرانه مناسب است و هم برای نگهداری طولانی‌مدت در فریزر.
 
بهتر است از نسبت ۴ به یک شوید و جعفری در پخت مواد داخلی دلمه استفاده‌کنید. اگر برگ‌مو کم بود می‌توانید دلمه بادمجان و فلفل‌دلمه‌ای را هم به قابلمه اضافه‌کنید تا هم به غذایتان تنوع‌بدهید هم سلیقه اعضای خانواده را در پخت دلمه لحاظ‌کنید.
 
وقتی دلمه را آماده‌کردید بهتر است کف قابلمه را با چند برگ مو بپوشانید و بعد دلمه‌ها را بچینید. همچنین می‌توانید به جای آب از آب گوشت استفاده‌کنید. آب گوشت را به همراه کمی روغن و یک قاشق غذاخوری ماست ترکیب‌کنید و روی دلمه‌های چیده‌شده بریزید. اضافه‌کردن ماست به این ترکیب باعث‌می‌شود برگ‌های دلمه به اندازه‌ای نازک‌شوند که حتی نیاز به جویدن هم نداشته‌باشند.
 
اگر اهل امتحان‌کردن طعم‌های جدید هستید، می‌توانید از یک ترکیب ترش برای سس روی دلمه استفاده‌کنید. برای تهیه این سس از یک لیوان آب‌جوش، یک لیوان آبغوره، یک قاشق غذاخوری رب انار ملس، یک عدد عصاره مرغ یا گوشت و کمی روغن مایع استفاده‌کنید. این سس بیشتر در مناطق شمال غربی ایران و کشور ترکیه طرفدار دارد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15267 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير بازدید: 1111 ساعت: 8:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمه‌ای ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
2 ادعای معدوم سازی فلفل های ایرانی درست است؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ دي
3 چگونه «دلمه» به نام آذربایجان ثبت شد؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
4 مواد غذایی کلاژن‌ساز را بشناسید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
5 طرز تهیه محشی کوسا (دلمه کدو) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
6 روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير
7 چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۸ فروردين
8 دستور پخت دلمه ماکارونی ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
9 روش تهیه سس سالسا ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
10 روش تهیه دلمه کلم ۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت‌های ضدسلامت در تعطیلات عید متاسفانه بیشتر ما ایرانی‌ها آن‌طور که باید از تعطی...

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
مقدار کالری غذاهایی که می‌خوریم چقدر است در زندگی روزانه با افراد زیادی مواجه شده‌ایم که خواهان اضافه وزن و یا کم کردن وزن بوده‌اند و یا حتی شاید خود شما نیز جزء این افراد به شمار آیید. در این مطلب شما را با میزان کالریهای موجود در غذاها آشنا می‌کنیم.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.