افزایش قیمت گوشت به دلیل بارش برف


مدیرعامل مرکز پشتیبانی امور دام با بیان اینکه ذخیره‌سازی کافی گوشت قرمز و مرغ در کشور گفت: به هیچ عنوان نگرانی از تأمین نیاز شب عید و یا ایام دیگر سال وجود ندارد و به فکر برنامه‌ریزی برای مازاد تولید هستیم.

عکس: محمدصالح حجت الاسلامی
به گزارش لقمه، صدر‌الله دولت در گفت‌وگویی اظهار داشت: در حال حاضر ذخایر گوشت قرمز و مرغ در اوج خود بوده و هیچ نگرانی از بابت تأمین آن وجود ندارد.
مدیرعامل مرکز پشتیبانی امور دام افزود: در حال حاضر ذخایر ما بیش از اندازه‌ای است که در خانه‌های مردم وجود دارد.
وی افزود: افزایش مقطعی قیمت گوشت در روزهای اخیر به دلیل بارش برف و قطع ارتباط توزیع در استان تهران بوده که معمولا از استان‌های غربی حمل می‌شوند.
دولت با بیان مقطعی بودن افزایش قیمت گوشت در کشور ادامه داد: هیچ دلیلی ندارد که تا چند روز گذشته به اندازه کافی گوشت قرمز برای توزیع وجود داشته باشد اما به یکباره کم شود و این تنها دلیلش قطع ارتباط به دلیل بارش برف است.
مدیرعامل مرکز پشتیبانی امور دام تصریح کرد: در حال حاضر علاوه بر گوشت و مرغ نهاده‌های دامی مانند جو، ذرت و سویا نیز ذخیره‌سازی شده و برای تأمین نیاز دامداران در زمان نیاز عرضه خواهد شد.
دولت در پاسخ به میزان ذخیره‌سازی گفت: به دلیل واکنش‌هایی که برای تولید‌کنندگان و یا بازار ایجاد می‌کند نباید اعلام کنیم اما به اندازه‌ای هست که اگر اعلام شود شاید تولید‌کنندگان تولید خود را رها کنند.
دولت تصریح کرد: در حال حاضر تولید گوشت و مرغ داخل به راحتی نیاز مردم را برطرف می‌کند و نیازی به تزریق ذخیره‌سازی به بازار نیست.
مدیرعامل مرکز پشتیبانی امور دام با بیان اینکه در اوج تولید مرغ و گوشت هستیم گفت: مرغداران و مسئولان همچنان به خرید مازاد تولید تاکید دارند و الان دغدغه ما فراوانی این محصولات در بازار است نه کمبود آن.

نقل از :فارس

کد: 665 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۴ بهمن بازدید: 3602 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
5 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
6 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
9 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
10 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

  تقویت قوای جنسی مردان با 5 ماده غذایی مواد غذایی تابستانه برای مردان فواید بسیاری دارد. ...

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور پایگاه خبری لقمه: كیفیتِ ناخوشِ زندگی انسانِ مدرن مستندی طنازانه و انسان محور، درباره لزوم توجه به سلامت جامعه
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.