از بین بردن بوی بد دهان با خوردنی‌ها


حفظ سلامت دهان و دستگاه گوارش از جمله عوامل کلیدی و مهم در از بین بردن بوی نامطبوع دهان است.

به گزارش لقمه، مسواک زدن و استفاده از نخ دندان پس از هر وعده غذایی در درجه اول اهمیت برای از بین بردن بوی بد دهان است و در درجه دوم نیز رژیم غذایی مناسب و در پی آن سلامت دستگاه گوارش برای رفع بوی نامطبوع دهان اهمیت دارد. هرچند در مواقعی که امکان مسواک زدن نیست می‌توان با مصرف برخی مواد خوراکی مفید، بوی نامطبوع دهان را از بین برد.

سایت ام‌ان‌ان در گزارشی به برخی از خوردنی‌هایی که خاصیت برطرف‌کنندگی بوی بد دهان را دارند اشاره کرده که به شرح زیر است:

سبزیجات تازه

جعفری یکی از شناخته‌شده‌ترین سبزیجات برای از بین بردن بوی بد دهان است اما به این مفهوم نیست که دیگر سبزی‌های تازه از این خاصیت برخوردار نیستند. می‌توان سبزیجات تازه همچون جعفری، نعنا و پونه را به تنهایی یا همراه غذا خورد و یا به صورت دم‌نوش مصرف کرد.

ماست

مصرف روزانه ماست می‌تواند برخی از باکتری‌های ناسالم در دهان را از بین ببرد. همچنین نتایج یک بررسی نشان می‌دهد در افرادی که ماست بیشتر مصرف می‌کنند میزان پلاک‌های دهان و بیماری‌های لثه کمتر است.

سیب و سایر موادخوراکی ترد

این‌ گروه از موادخوراکی تاثیر مفید بر کاهش بوی بد دهان دارند. سیب، هویج و موادخوراکی مشابه که باعث افزایش تولید بزاق دهان می‌شوند به شست‌وشوی آن کمک می‌کنند.

زنجبیل

زنجبیل از مدت‌ها پیش برای درمان مشکلات گوارشی استفاده شده است. همچنین ترکیب زنجبیل تازه با لیمو و آب گرم می‌تواند یک محلول شستشوی مناسب برای دهان باشد.

فلفل قرمز و موادخوراکی حاوی ویتامین C

ویتامین C عنصر خوراکی مهمی برای پیشگیری از بیماری‌های لثه است که می‌توان با مصرف پرتقال و مواد خوراکی حاوی آن، این نیاز بدن را برطرف کرد.

چای سبز

در حالی‌ که اسیدها و آنزیم‌های موجود در قهوه طعم دهان را نامطبوع می‌کنند، چای سبز از بوی بد دهان می‌کاهد.

دانه رازیانه

دانه رازیانه در میان بسیاری از افراد به عنوان خوردنی مفید برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش شناخته شده است اما می‌تواند با خنثی‌ کردن بوی نامطبوع دهان، آن را از بین ببرد زیرا مصرف آن باعث افزایش بزاق شده و نقش شوینده را ایفا می‌کند.

آب

به طور کلی آب به عنوان شوینده و تمیزکننده عمل می‌کند و ترشح بزاق دهان را نیز افزایش می‌دهد.

آدامس نعناعی

آدامس‌های بدون قند با افزایش ترشح بزاق، باکتری‌ها و پلاک‌های موجود در دهان را از بین می‌برند. همچنین باید توجه داشت آدامس‌های حاوی قند خود موجب ایجاد پلاک‌ در دهان می‌شوند به همین دلیل باید از مصرف این نوع آدامس خودداری کرد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6653 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۸ ارديبهشت بازدید: 3684 ساعت: 10:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
3 صادرات آدامس از واردات پیشی گرفت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
5 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 خوردن 9 غذا قبل از مهمانی و عروسی ممنون ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
7 وجود «آدامس نفتی» کذب است ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۱ ارديبهشت
8 توصیه‌های وزارت بهداشت برای خرید آدامس ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
9 آدامس هایی که مواد مخدر دارند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
10 چطور مواد غذایی چاق کننده را کنار بگذاریم؟ ۱۳۹۳ شنبه ۳ خرداد
11 غذاهای خنگ کننده را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر رنگ در آشپزخانه آشپزخانه یكی از مهمترین بخش‌های هر خانه است كه فعالیت‌های بسیاری در آن انجام می‌شود. بنابراین، با اطمینان خاطر می‌توانید از رنگ‌های روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه می‌آورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابل‌هایی میان رنگ‌ها پدید آید، می‌تواند منظره‌ی آشپزخانه را مدرن كند.
وقتی هتل‌ها سنگ تمام می‌گذارند/ میهمان‌نوازی از VIPها در كنار افراد عام، افراد خاصی هم وجود دارند كه در نزدیكی و یا با فرسنگ‌ها فاصله از ما زندگی می‌كنند. افراد عام و خاص همواره در كنار یكدیگر مطرح می‌شوند و شاید بتوان گفت یكی از دلایلی كه این دو گروه را از هم متمایز می‌كند، نیازهای این افراد است.
بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.