سیب زمینی 20 روز دیگر ارزان می‌شود


رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان گفت: با توزیع سیب زمینی‌های گرگان تا 20 روز دیگر قیمت سیب زمینی کاهش می‌یابد.

به گزارش لقمه، سیدحسین مهاجران، درباره دلیل افزایش قیمت سیب زمینی با تاکید بر این‌که‌ سیب زمینی از صیفی‌جات است و قیمت آن نباید از 300 تا 400 تومان بیشتر شود، گفت: این که قیمت سیب زمینی الان 3000 تومان است نتیجه سه سال کاشت نشدن آن است.

وی ادامه داد: سه سال قیمت سیب زمینی بسیار ارزان بود و عده زیادی از تولید آن دست کشیدند و تولید سیب زمینی و کاشت آن محدود به چند نقطه شد و در حال حاضر نیز به دلیل عرضه کم سیب زمینی قیمت آن افزایش یافته است.

مهاجران با اشاره به این‌که افزایش قیمت سیب زمینی از سه برابر شدن آن آغاز و تا 10 برابر نیز افزایش یافت، خاطرنشان کرد: حتی بخش زیادی از سیب زمینی‌های ذخیره شده نظیر سیب زمینی‌هایی که جیرفت تولید کرد دور ریخته شد و از بین رفت. پس از آن نیز تمام زمین‌های کشاورزی درجیرفت به تولید توت فرنگی پرداختند.

به گفته رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان، سیب زمینی گرگان تا 20 روز دیگر در بازار عرضه می‌شود و عرضه این سیب زمینی قیمت آن را کاهش می‌دهد.

وی درباره قیمت انواع میوه در بازار گفت: در حال حاضر پرتقال‌های موجود در بازار باقیمانده شب عید است و همان پرتقال‌هایی است که برای تنظیم شب عید ذخیره شده بود.

مهاجران در این زمینه با بیان این‌که در حال حاضر قیمت هر کیلو پرتقال از 600 تا 1800 تومان متغیر است،‌ خاطرنشان کرد: سیب 5000 تومانی تا 3500 تومان کاهش و سیب 3500 تومانی نیز تا 2500 تومان کاهش یافته است.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان ادامه داد: در حال حاضر لیمو شیرین بین 1200 تا 1300 تومان، هندوانه 800 تا 900 تومان، و موز بین 4700 تا 4800 تومان قیمت دارد.

وی با تاکید بر کاهش قیمت کیوی گفت: کیوی 5000 تومانی در حدود 4500 تومان و کیوی 4000 تومانی حدود 3500 تومان به فروش می رسد. قیمت کیوی‌های ریزتر نیز به 2000 تومان رسیده است.

مهاجران همچنین از کاهش قیمت خیار خبر داد و گفت: خیار که قیمت آن تا هفته پیش بین 3000 تا 4000 تومان بود افت قیمت داشته و در حال حاضر قیمت آن در بازار در حدود 1300 تومان است. قیمت خیار فصلی نیز کیلویی 600 تومان است.

به گفته رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان، قیمت هر کیلو توت فرنگی گلخانه‌ای کرج که در ابتدا 2500 تومان بوده الان به 14 هزار تومان افزایش یافته است. قیمت توت فرنگی ساری و گرگان نیز بین 5000 تا 7000 تومان و توت فرنگی جیرفت 3000 تا 5000 تومان است.

وی در پایان با تاکید بر افزایش قیمت سیب زمینی گفت: قیمت سیب زمینی جیرفت و بندری از 1300 تومان به 3000 تومان و قیمت سیب زمینی دزفول از 900 تومان به 2000 تومان افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر پرتقال در میوه فروشی‌ها از 1000 تا 3000 تومان، سیب از 1000 تا 5000 تومان، لیمو شیرین از 2000 تا 3000 تومان، کیوی 2000 تا 5000 تومان، هندوانه 500 تا 1200 تومان‌، موز 4500 تا 5000 تومان، خیار 2000 تومان، گوجه فرنگی 1500 تا 2000 تومان، توت فرنگی 8000 تا 15 هزار تومان و سیب زمینی نیز در حدود 5000 تومان فروخته می‌شود.

بر همین اساس در حال حاضر پرتقال‌های مصری وارداتی نیز در میوه فروشی‌ها به فروش می‌رسد که رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان در این زمینه گفت: واردات میوه ممنوع است اما ممکن است پرتقال‌ها به صورت غیر قانونی وارد و در بازار عرضه شده باشند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6654 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۸ ارديبهشت بازدید: 1625 ساعت: 10:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
2 لزوم ذخیره ۶ ماهه داروهای اساسی/ وضعیت فعلی ذخایر دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
3 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
4 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 کلاهبرداری ۱۵ میلیاردی از یک شرکت خصوصی عرضه گوشت در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
7 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
8 رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
9 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
10 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

  بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی ا...

  چرا پوست این میوه ضد سرطان است میوه‌هایی که رنگدانه‌های قرمز دارند اعم از هویج، گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.
چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
گزارشی از وضعیت قیمت کالاهای اساسی/ گوشت ۴۱ درصد گران شد! پایگاه خبری لقمه: در حالی که حدود ۳ هفته تا شب عید مانده، قیمت ها در بازار کالاهای اساسی رو به بالا است که در این شرایط این سوال مطرح می شود برنامه دولت برای حمایت از مصرف کننده چیست؟