رکورد شکنی تهران در جوجه‌ریزی


رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: استان تهران با یک میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه‌ریزی، بالاترین درصد تحقق عملکرد را در کشور به خود اختصاص داد که در ۱۵ سال اخیر بی‌سابقه است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، جبرئیل برادری با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیاز استان به محصولات پروتئینی و تأمین بخشی از نیاز جامعه از طریق سایر استان‌ها، توسعه، تجهیز و فعال‌سازی واحدهای راکد و نیمه‌فعال استان با هدف افزایش میزان جوجه‌ریزی در دستور کار قرار گرفت.
 
وی با بیان اینکه واحدهای نیمه‌فعال و راکد پرورش مرغ در استان فعال می‌شوند، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی انجام شده با مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌های تابعه، لیست واحدهای مرغداری گوشتی و تخم‌گذار راکد و نیمه‌فعال در سطح شهرستان‌های تابعه احصا و نسبت به برنامه‌ریزی جهت فعال‌سازی این واحدها پس از رفع مشکلات یا در قالب زنجیره‌های تولید اقدام شده است.
 
برادری افزود: در همین راستا فاز دوم واحد مرغداری شرکت زرین دشت پایدار در شهرستان ری که مدت ۱۵ سال غیرفعال بوده، تا پایان دی ماه به ظرفیت ۱۲۰ هزار قطعه فعال شده و در مجموع ظرفیت فعالیت این واحد به ۲۵۰ هزار قطعه خواهد رسید.
 
وی ادامه داد: همچنین یک واحد دیگر پرورش مرغ گوشتی در شهرستان ملارد نیز با توجه به عدم فعالیت، نسبت به تغییر شاخص از پولت به گوشتی اقدام شد که با ۴۰۰ هزار قطعه ظرفیت به چرخه تولید بازخواهد گشت.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در خصوص تغییر میزان تولید استان با این اقدامات گفت: با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده و بازگشت این مرغداری‌ها به چرخه تولید، از ابتدای آذر ماه تا هفته گذشته، بالغ بر یک میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای مرغداری استان تهران جوجه‌ریزی شده است که این میزان در طول ۱۵ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.
 
وی با مقایسه این میزان جوجه‌ریزی نسبت به هدف‌گذاری انجام شده، گفت: ۱۴۵ درصد هدف گذاری و برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی برای جوجه‌ریزی در استان طی این مدت محقق شده است که استان تهران با این میزان تحقق، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15472 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي بازدید: 393 ساعت: 4:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معدوم‌سازی ۱۵ میلیون جوجه یکروزه تکذیب شد ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
2 لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
3 اختلال جدی در توزیع نهاده های دامی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
4 وقتی صاحب برند قاتل می شود! ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۹ اسفند
5 نابسامانی‌ها در بازار جوجه/ اراده برای برخورد با واحدهای متخلف و دلال بازی نیست ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۷ دي
6 چگونه مرغ در آذرماه ارزان می شود؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
7 درخواستی از وزیر جهاد برای جلوگیری از ضرر مرغداران ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
8 دلایل افزایش قیمت جوجه یک روزه/ تصمیم ستاد تنظیم بازار برای جوجه ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
9 برومند چهارآیین: بازارگاه می تواند دلالی جوجه را از بین ببرد/ظرفیت تولید مرغ در ایران دو برابر نیاز کشور است ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
10 جوجه ریزی با قیمت گوشت مرغ زیر ۲۳ هزار تومان صرفه اقتصادی ندارد ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین آ خوشمزه عوارض هم دارد؟ پایگاه خبری لقمه: ویتامین A , یکی از ویتامین های م...

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
علت پنهان ناتوانی جنسی همسران آمارها نشان می‌دهد امروزه درصد زیادی از همسران به دلیل اختلالات و ناتوانی جنسی شریک زندگی‌شان، به بهانه‌های مختلف از ادامه زندگی مشترک سرباز می‌زنند. اختلالاتی که اغلب درمان‌پذیر بوده و اصل اساسی آن آگاهی از علل پیدایش و پشتکار در مهار و مداوای آن است.