برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند


کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.

عکس تزیینی است

به گزارش لقمه، کتی برنارد کارشناس بخش خدمات بازرسی و ایمنی غذایی در دپارتمان کشاورزی آمریکا تاکید کرد با توجه به نتایج این مطالعه آگاهی از توان الکتریکی مایکروفری که از آن روزانه برای پختن غذاها استفاده می‌کنیم، حائز اهمیت است.این کارشناسان در بیانیه‌ای در این رابطه دستورالعمل تشخیص توان طبخ مایکروفرها را منتشر کردند.

آنها می‌گویند: میزان توان این به اصطلاح اجاق برقی را می‌توان از روی مدت زمان جوش آمدن یک لیوان آب در داخل آن، اندازه‌گیری کرد. به این ترتیب اگر یک لیوان آب جوش در داخل مایکروفر ظرف دو دقیقه یا کمتر به جوش آید، توان این وسیله بالا و حدود 1100 وات است در حالی که اگر این زمان چهار دقیقه یا بیشتر طول بکشد توان مایکروفر حدود 625 وات و نسبتا پایین است. اگر توان دستگاه شما پایین است باید غذا را در مدت زمان بیشتری طبخ کنید تا به خوبی پخته شود.

این کارشناسان هشدار دادند اگر غذاها داخل مایکروفر خوب پخته نشوند باکتری‌های موجود در آن نابود نخواهند شد و در نتیجه سلامت کاربران را به خطر می‌اندازد.


نقل از : ایسنا

کد: 2104 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 4791 ساعت: 9:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش پخت سوپ جو در ماکروویو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
2 مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
3 آیا شایعات سرطان‌زا بودن مایکروفر درست است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
4 روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
5 طرز تهیه چیپس و پنیر با فیله مرغ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
6 روش خشک کردن سبزیجات با مایکروفر ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ ارديبهشت
7 ترفندهای کدبانوی کامل شدن چیست؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين
8 در مایکروفر غذا بپزیم یا نه؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر
9 7 پرسش و پاسخ رایج درباره مایکروفر ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان
10 6 مشکل در مایکروویو ، 6 راه حل ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۵ مهر
11 روش تهیه پیتزا صبحانه تابستانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بخورنخورهای رشد قدی کودکان اگر منحنی رشد قدی نوزاد نزولی باشد، نشان‌دهنده آن ...

  جویدن آدامس گاهی شکل صورت را تغییر می‌دهد نحوه جویدن که یک عمل طبیعی است، روی سلامت تاثیر می...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.
برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.