چایخانه رویایی


چایخانه «تتسو» در یاماناشی ژاپن واقع شده است و فضایی بسیار رویایی فراهم کردئه است.

photographs are by Dana + Leroy

به گزارش لقمه، در طراحی این چایخانه مینی مالیسم و فانتزی با هم رعایت شده است. فضای داخلی این چایخانه ساده و مدرن است. در حالیکه نمای خارجی این چایخانه شیه چیزی در یکی از فیلم های هیائو میازاکی (Hiyao Miyazaki ) است.

منظره قابل روئیت از پنجره های متحرک چوبی بواقع زیباست. این ساختمان که یک چایخانه ژاپنی است توسط ترونبو فوجیموری ( Terunobu Fujimori) طراحی شده که در بینال ونیز هم حضور داشته است.

دریچه کف اتاق هم ورودی هر اتاق  است. این فضا بسیار به مراسم چای مشهور و مورد علاقه ژاپنی ها پایبند بوده و در شلوغی و مشغله زندگی این روزهای ژاپن فضای دلنشینی برای مراجعین فراهم آورده است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6712 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 4309 ساعت: 8:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

  ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ بر خلاف گذشته که تخم مرغ به عنوان یک ماده‌ی غذایی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
ماست از این سرطان پیشگیری می کند هیچ یك از محصولات لبنی دیگر چنین اثری را نشان نداده اند.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.