بعد از تمرینات ورزشی چه بنوشیم؟


آب یکی از بهترین نوشیدنی‌هایی است که پس از انجام تمرینات ورزشی کم آبی بدن را جبران می‌کند.

به گزارش لقمه، اما نوشیدنی‌های زیر علاوه بر هیدراته شدن بدن برخی مزایای تعجب‌آوری نیز دارند.

آب هندوانه

آب هندوانه به کاهش درد‌های عضلانی بعد از تمرین کمک می‌کند. پژوهش‌های منتشر شده در مجله کشاورزی و بیوشیمی مواد غذایی نشان می‌دهد اسید آمینه «ال‌سیترولین» که به مقدار فراوان در هندوانه یافت می‌شود در بهبود ضربان قلب و درد عضلانی مؤثر است.

آب گوجه فرنگی

آب گوجه فرنگی غنی از لیکوپن بوده و این آنتی اکسیدان طبیعی نقش فوق‌العاده‌ای در حفاظت قلب و عروق و کاهش آسیب عضلانی ناشی از ورزش دارد.

آب گیلاس

بر اساس یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله طب ورزش در انگلیس آب گیلاس درد عضلات آسیب دیده در طول تمرین ورزشی را کم می‌کند.شهد گیلاس انتخاب خوبی برای تهیه نوشیدنی خوش طعم است.

شیر

با توجه به گزارش‌های انجمن بین‌المللی ورزش و تغذیه، شیر علاوه بر هیدراته کردن عضلات بدن سنتز پروتئین‌ها را در عضلات افزایش داده و بدین ترتیب قدرت و استقامت بدن را زیاد می‌کند.

اسانس نعناع

مصرف اسانس نعناع همراه با آب به مدت 10 روز تأثیر مطلوب و مثبتی در فشار خون گذاشته و عملکرد ورزشی و توانایی تنفس در طول تمرین را افزایش می‌دهد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه ایران

کد: 6737 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ ارديبهشت بازدید: 2631 ساعت: 12:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 مادری که سرآشپز خاص یک ورزشکار شد! ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
3 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
4 بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی ۱۴۰۱ شنبه ۲۹ مرداد
5 راهکار اصلی مقابله با درد آرتروز ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت
6 راهکارهای مبارزه با پوکی استخوان‌ ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 کاهش فشار خون از طریق نوشیدن آب ۱۳۹۶ شنبه ۲۸ بهمن
8 کافئین: انرژی زا، چربی سوز یا اعتیاد آور! ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ بهمن
9 تغذیه در کودکان ورزشکار(۲) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ دي
10 کاهش رسوبات چربی با ورزش و رژیم غذایی مدیترانه ای ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
11 بهبود دیابت نوع دو با تمرینات ورزشی و عصاره میوه بهشتی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.
خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...