تفاوت کوکتل و اسموتی چیست؟


در تابستان و روزهای گرم نیمه اول سال، نوشیدنی خنک بسیار می چسبد.

به گزارش لقمه، اگر روش تهیه نوشیدنی های جدید را هم بلد باشید، در خانواده تان طرفدار خواهد داشت. کوکتل و اسموتی با مواد موجود در خانه نیز به راحتی تهیه می شوند.

 

کوکتل (cocktail)

به ترکیب بیش از دو نوشیدنی، کوکتل گفته می‌شود. کوکتل ها شامل دو دسته الکلی و غیرالکلی (ماکتل) هستند. امروزه بیش از هزاران نوع کوکتل در جهان وجود دارد که هرکدام با توجه به مواد و نوشیدنی ها، آب و هوا و ذائقه هر منطقه درست شده اند و بعضی از آنها کم‌کم جای خود را در بین مردم مناطق دیگر باز کرده و جهانی شده اند. به طور مثال کوکتل موهیتو (Mojito) یک کوکتل کوبایی است که امروزه در اکثر نقاط جهان از جمله ایران طرفداران بسیاری دارد.

فراپه

فراپه در اصل به گونه‌ای یخ‌قهوه کف‌دار می گویند که با نام‌های کافه فراپه و فراپه یونانی نیز شناخته می‌شود. فراپه را می توانید با میکسر یا شیکر درست کنید. برای تهیه آن نیز یک یا دو قاشق غذاخوری پودر قهوه و شکر را در لیوان بریزید و هم بزنید. سپس تکه‌های یخ یا آب سرد را اضافه و سرو کنید.

اما در تعریف دیگر، نوشیدنی‌های سرد که مخلوطی از یخ و پوره میوه هستند را نیز فراپه می نامند.

اسموتی (smoothie)

اسموتی یک نوشیدنی مخلوط شده و گاهی شیرین شده است که از میوه تازه تهیه می‌شود و در برخی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی دارد. علاوه بر میوه بسیاری از اسموتی‌ها دارای یخ خرد شده، میوه یخ زده، ماست، عسل یا شربت و محتویات یخی هستند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 6741 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت بازدید: 14749 ساعت: 4:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه کوکتل توت فرنگی و انبه برای روزهای گرم ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
آیا قورمه سبزی مامان پز اعتیادآور است؟ محققان در حال پیدا کردن پاسخی منطقی برای این سوال هستند.
پوستى بدون چروک با ده ماده غذایى بسیارى از مردم ویتامین A را پیام آور بینایی بهتر مى دانند. توجه کنید که سلامت پوست ما نیز مستقیماً به میزان ویتامین A غذاى ما مرتبط است.