ارزان ترین روش برای پیشگیری از دیابت


نتایج یک مطالعه جدید در دانشگاه فنلاند شرقی تایید کرد که مصرف نان‌های سبوس‌دار از خطر بروز دیابت می‌کاهد.

به گزارش لقمه، طبق نتایج این بررسی مصرف نان گندم و نان چاودار سبوس‌دار به طور موثر در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 نقش دارد. مجموعه‌های فیبری طبیعی موجود در غلات که حاوی کلکسیون کاملی از ترکیبات زیست‌فعال و کربوهیدرات‌های دیرهضم هستند وقتی وارد بدن می‌شوند خیلی بیشتر از تکه‌های مجزای فیبر خوراکی بر سوخت و سازِ بدن تاثیر مثبت می‌گذارند. نان‌های چاودار و گندم حاوی سبوس منبع خوبی از این فیبرهای خوراکی مجموعه‌ای هستند.

این مطالعه نشان می‌دهد که مصرف نان چاودار و نان گندم سبوس‌دار در مقایسه با نان گندم بدون سبوس به کاهش گلوکز خون بعد از صرف غذا و واکنش‌های انسولینی هم در افراد سالم و هم در مبتلایان به سندرم متابولیک منجر می‌شود.

سندرم متابولیک شامل مجموعه‌ای از اختلال‌های سوخت و سازی است که از فاکتورهای خطرزای تصلب شرایین و دیابت بزرگسالان به حساب می‌آید. در مطالعات پیشین نیز تاثیر مصرف نان سبوس‌دار در کاهش خطر دیابت نوع 2 مشاهده شد اما با این حال هنوز مشخص نیست که چه مکانیزمی موجب این اثرگذاری مثبت می‌شود.

«جنی لاپی»، متخصص اصلی این مطالعه گفت:‌ مجموعه‌های فیبری طبیعی که در نان سبوس‌دار موجودند بر سوخت و ساز گلوکز در بدن افراد سالم و مبتلایان به سندرم متابولیک تاثیر مثبت دارند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، به گفته این متخصص جایگزین کردن نان چاودار و نان گندم سبوس‌دار به جای انواع سفید و بدون سبوس این نان‌ها، راهکار مناسبی برای پیشگیری از دیابت نوع 2 است.
 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6778 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 2266 ساعت: 12:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
4 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
5 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
6 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
7 هدیه بردن برای نوعروس ها، یکی از رسوم شب چله+گزارش ویدئویی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
8 صادرکنندگان میوه از موانعشان با رییس جمهور سخن گفتند ۱۴۰۱ جمعه ۴ شهريور
9 تلاش عاجل سازمان ملل به منظور بازگشایی بنادر اوکراین برای عبور غلات ۱۴۰۱ جمعه ۱۳ خرداد
10 کدام کشورها دوشنبه را عید سعید فطر اعلام کردند؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
11 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  روش‌های دور زدن حس «گرسنگی» برای رژیم و لاغری و کم کردن اشتها، حرف های زیادی و...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کیک خامه ای 36 ساله پایگاه خبری لقمه: احتمالا به نظرتان عجیب و دور از ذهن است که بتوان کیک عروسی با آن همه میوه تازه و خامه را بیشتر از دو تا سه روز نگهداری کرد.
ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه تنها به غذاها طعم و عطر ویژه‌ای می‌بخشد، بلکه همچون یک درمانگر طبیعی، از دل مشکلات گوارشی گرفته تا استرس و سلامت قلب، به بدن شما کمک می‌کند.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان «آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.