کاهش تولید پسته در کرمان


مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: متوسط عملکرد کشاورزان کرمانی در هر هکتار پسته در گذشته 1200 کیلو بوده که در حال حاضر به نصف این مقدار تقلیل پیدا کرده است.

به گزارش لقمه، مسعود محمودی اظهار کرد: سرمازدگی، خشکسالی، پایین بودن کیفیت آب و کمیت آب هر ساله بخش زیادی از محصول پسته را از بین می‌برد.

وی با اشاره به وجود 296 هزار هکتار باغ پسته در استان کرمان، خاطرنشان کرد: مقام اول را از لحاظ سطح زیر کشت و تولید به خود اختصاص داده‌ایم که بالاترین سطح زیر کشت پسته در استان کرمان مربوط به شهرستان‌های رفسنجان، سیرجان و کرمان است.

محمودی یادآور شد: طی چند سال اخیر اقلیم استان کرمان تغییر کرده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه آبیاری تحت فشار بیش از 90 درصد راندمان دارد، خاطرنشان کرد: بهترین توصیه ما در مناطقی که شوری آب بالایی ندارند اجرای سیستم‌های آبیاری تحت فشار است. تاکنون حدود 20 هزار هکتار از باغات پسته مجهز به سیستم‌های آبیاری تحت فشار شده‌اند.

وی بیان کرد: در بحث اصلاح و احیای درختان به ویژه درختان پسته درجه دو و سه، تسهیلات و اغتبارات خوبی یه کشاورزان پرداخت شده و هچنین در زمینه آب و خاک و لوله‌گذاری در معابر آبیاری، کارهای خوبی صورت گرفته است.

محمودی بیان کرد: در مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها، طرح‌هایی نظیر برگزاری کلاس‌های ترویجی، شبکه‌های پیش آگاهی حفظ نباتات برای مبارزه تلفیقی با آفات، باغبانی، آب و خاک انجام شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: در پایانه‌های ضبط پسته که از طرحهای خوب مدیریت صنایع کشاورزی است، پسته را به روش بهداشتی فرآوری می‌کنند. اگر کشاورزان روش‌های علمی مانند آبیاری صحیح، تغذیه مناسب، کم کردن تراکم در هکتار و مبارزه با آفات و امراض را در باغ‌های خود به کار گیرند، هزینه‌های آنها کاهش پیدا می‌کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6840 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد بازدید: 1638 ساعت: 9:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت