کاهش تولید پسته در کرمان


مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: متوسط عملکرد کشاورزان کرمانی در هر هکتار پسته در گذشته 1200 کیلو بوده که در حال حاضر به نصف این مقدار تقلیل پیدا کرده است.

به گزارش لقمه، مسعود محمودی اظهار کرد: سرمازدگی، خشکسالی، پایین بودن کیفیت آب و کمیت آب هر ساله بخش زیادی از محصول پسته را از بین می‌برد.

وی با اشاره به وجود 296 هزار هکتار باغ پسته در استان کرمان، خاطرنشان کرد: مقام اول را از لحاظ سطح زیر کشت و تولید به خود اختصاص داده‌ایم که بالاترین سطح زیر کشت پسته در استان کرمان مربوط به شهرستان‌های رفسنجان، سیرجان و کرمان است.

محمودی یادآور شد: طی چند سال اخیر اقلیم استان کرمان تغییر کرده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه آبیاری تحت فشار بیش از 90 درصد راندمان دارد، خاطرنشان کرد: بهترین توصیه ما در مناطقی که شوری آب بالایی ندارند اجرای سیستم‌های آبیاری تحت فشار است. تاکنون حدود 20 هزار هکتار از باغات پسته مجهز به سیستم‌های آبیاری تحت فشار شده‌اند.

وی بیان کرد: در بحث اصلاح و احیای درختان به ویژه درختان پسته درجه دو و سه، تسهیلات و اغتبارات خوبی یه کشاورزان پرداخت شده و هچنین در زمینه آب و خاک و لوله‌گذاری در معابر آبیاری، کارهای خوبی صورت گرفته است.

محمودی بیان کرد: در مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌ها، طرح‌هایی نظیر برگزاری کلاس‌های ترویجی، شبکه‌های پیش آگاهی حفظ نباتات برای مبارزه تلفیقی با آفات، باغبانی، آب و خاک انجام شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: در پایانه‌های ضبط پسته که از طرحهای خوب مدیریت صنایع کشاورزی است، پسته را به روش بهداشتی فرآوری می‌کنند. اگر کشاورزان روش‌های علمی مانند آبیاری صحیح، تغذیه مناسب، کم کردن تراکم در هکتار و مبارزه با آفات و امراض را در باغ‌های خود به کار گیرند، هزینه‌های آنها کاهش پیدا می‌کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6840 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد بازدید: 1662 ساعت: 9:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

  تکنیک‌های جویدن بهتر غذا یک راه برای ایجاد این عادت خوب این است که هرگاه پس...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.