تغییر تعرفه پنج درصدی صادرات زعفران برای چیست؟


عضو شورای ملی زعفران گفت: از دو هفته پیش مجددا تعرفه پنج درصدی برای صادرات زعفران با بسته‌های بالای 30 گرم وضع شده که می‌تواند آسیب جدی به صادرات این محصول با ارزش بزند.

به گزارش لقمه، علی حسینی اظهار کرد:‌ سال گذشته عوارض صادرات زعفران که غالبا مختص بسته‌بندی‌های بیش از 30 گرم بود حذف شد و صادرکنندگان رغبت و انگیزه بیشتری برای صادرات این محصول داشتند اما از دو هفته پیش مجددا تعرفه پنج درصدی صادرات زعفران بالای 30 گرم وضع شد که دلیل آن از سوی مسئولان جلوگیری ازخام‌فروشی اعلام شده است.

وی افزود: چگونه است که صادرات زعفران از یک تا 29 گرم خام‌فروشی به شمار نمی‌رود اما حتی اگر یک گرم بیشتر از آیین‌نامه تصویب شده و 30 گرم باشد به عنوان جلوگیری از خام‌فروشی مشمول پنج درصد تعرفه صادرات می‌شود.

این عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: جالب‌تر این که هنگامی که صادرکنندگان نسبت به وضع این عوارض اعتراض کردند مسئولان سازمان توسعه تجارت از این مصوبه اظهار بی‌اطلاعی و اعلام کردند که این مصوبه مربوط به هیات وزیران است.

حسینی تاکید کرد:‌ تولید زعفران در کشور غالبا برای صادرات انجام می‌شود چراکه بیش از 70 درصد تولید این محصول صادر می‌شود و اگر به جای تسهیل صادرات، موانع سر راه زعفران ایرانی قرار گیرد می‌تواند تولید و تولیدکنندگان را با هم مشکلات عدیده‌ای روبرو کند.

وی گفت: یکی دیگر از مسائل و ابهاماتی که در علت وضع این تعرفه وجود دارد این است که اگر وضع تعرفه پنج درصدی برای صادرات زعفران بالای 30 گرم به دلیل جلوگیری از خام‌فروشی است چرا برای صادرات دیگر فرآورده‌های این محصول از جمله پودر زعفران هم تعرفه پنج درصدی وضع شده است.

این عضو شورای ملی زعفران هشدار داد: در چنین شرایطی که صادرکنندگان برای صادرات و ارزآوری به کشور با مشکلات عدیده‌ای به دلیل موانع ارزآوری از طریق سیستم بانکی مواجه هستند وضع چنین مقررات یک شبه‌ای می‌تواند برای صادرات، تولید و بازار زعفران که سالانه ارزآوری بالایی برای کشور دارد مشکل آفرین شود.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6887 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد بازدید: 2191 ساعت: 9:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
6 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 تجهیز مراکز دیالیز ۵ کشور به دستگاه همودیالیز ایرانی با تلاش دانش بنیان‌ها ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 روند نزولی صادرات داروی ایرانی/ عراق بزرگ ترین بازار هدف ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
5 سوال راجع به هورمون‌ها و چاقی گاهی اوقات تغییرات هورمونی، تأثیر زیادی روی وزن می‌گذارد. زمانی که در ترشح هورمون‌های استروژن، اختلالاتی به وجود می‌آید و یا تیروئید کم کار می‌شود وزن افراد نیز دچار تغییراتی می‌شود. این اختلالات نه تنها روی زنان، بلکه روی مردان نیز تأثیر می‌گذارد.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.