به گزارش لقمه، یک تیم تخصصی از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در بررسی روی وضعیت سلامت رودهها در کودکان مبتلا به سوء تغذیه در بنگلادش مشاهده کردند که سوء تغذیه به باکتریهای مفید روده آسیب میرساند و موجب میشود که روند تکاملی باکتریهای مفید روده حتی پس از طی شدن روند درمان به طور کامل دیگر به حالت اولیه و طبیعی بازنگردد.
به گفته این پزشکان با توجه به این یافته میتوان توضیح داد چرا اغلب کودکان مبتلا به سوء تغذیه پس از مداوا شدن به رشد معمولی خود باز نمیگردند. سازمان جهانی بهداشت (WHO) تخمین زده است که حدود 20 میلیون کودک در سراسر جهان دچار سوء تغذیه شدید هستند. همچنین نوع خفیفتر سوء تغذیه بیشتر در بین کودکان جنوب آسیای مرکزی شایع است و 30 میلیون کودک در این منطقه با مشکل سوء تغذیه خفیف دست به گریبان هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بی بی سی، میکروبهای روده نقش مهمی در هضم و جذب مواد مغذی و دفع مواد زائد از رودهها ایفا میکنند اما سوء تغذیه بر انجام این فرآیند طبیعی تاثیر منفی میگذارد. سوء تغذیه در دوران کودکی به مشکلات طولانی مدتی همچون ضعیف شدن سیستم ایمنی، مشکلات شناختی و رشد غیرطبیعی منجر میشود.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا