آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟


آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی نشان دهنده ابتلا به بیماری خاص است؟

به گزارش لقمه، هر یک از افراد به غذایی خاص علاقه دارند و از خوردن اش سیر نمی شوند. به عنوان مثال، تعدادی از افراد همراه غذا نوشابه می نوشند و برخی دیگر روزشان بدون خوردن شکلات شب نمی شود. آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی نشان دهنده ابتلا به بیماری خاص است؟

در ادامه با چهار نشانه عجیب ابتلا به بیماری ها آشنا می شوید.

چیپس، سیب‌زمینی سرخ کرده و غذاهای شور

 

بیماری احتمالی: تیروئید یا بروز مشکل در غدد فوق کلیوی

استرس شدید می‌تواند بر عملکرد غدد فوق کلیوی تاثیر منفی بگذارد. اگر فردی در معرض عوامل استرس‌زا باشد، این غدد هورمون های آدرنالین، کورتیزول و آلدوسترون را به اندازه ترشح نمی‌کنند. این موضوع سبب بر هم خوردن تعادل نمک در بدن شده و فرد در مصرف مواد غذایی شور افراط می کند.

همچنین، علاقه به خوردن غذاهای شور می‌تواند یکی از نشانه‌های کمبود ید و کم کار شدن تیروئید باشد. علایم و نشانه های دیگر کم ‌کاری تیروئید عبارتند از: احساس بی‌ حالی و خستگی، یبوست، اضافه وزن و افسردگی

 

یخ

بیماری احتمالی: کم‌خونی

افرادی که علاقه زیادی به خوردن یخ دارند، به احتمال بسیار زیاد از کم‌ خونی رنج می برند. در این بیماری بدن به علت فقدان آهن مورد نیاز، به اندازه کافی گلبول های قرمز تولید نمی‌کند. مهم ‌ترین علامت کم‌خونی، فقدان انرژی است. به گفته دانشمندان مایو کلینیک، افرادی که علاقه زیادی به خوردن یخ دارند، به طور ناخودآگاه تلاش می‌کنند درد و تورم موجود در زبان شان را به وسیله سرمای یخ کاهش دهند.

نوشابه

 

بیماری احتمالی: کمبود کلسیم

اگر بدون نوشیدن نوشابه غذا نمی خورید به احتمال بسیار زیاد از کمبود کلسیم رنج می برید. متاسفانه نوشیدن نوشابه نه تنها کمبود کلسیم را برطرف نمی‌کند، بلکه سلامت استخوان‌ها را به خطر می اندازد. بهتر است با مصرف سبزیجات برگ سبز، لبنیات کم چرب، سویا و ... کمبود کلسیم را جبران کرد.

نان، پاستا و غذاهای حاوی کربوهیدرات

 

بیماری احتمالی: افسردگی

افراد در روزهایی که افسرده هستند به کرات غذا می خورند. یافته های دانشمندان مایو کلینیک نشان دادند بدن انسان با خوردن کربوهیدرات‌ها تلاش می کند تولید هورمون‌های شادی آور را افزایش دهد. سروتونین یکی از این هورمون‌هاست که تولید آن با مصرف غذاهایی مانند نان، شیرینی و کیک افزایش می یابد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامت نیوز

کد: 6939 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ خرداد بازدید: 4677 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
3 بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
4 نوشیدن نوشابه گازدار و ۱۰ بلایی که سرمان می‌آید ۱۴۰۱ دوشنبه ۳ مرداد
5 توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد ۱۴۰۰ سه شنبه ۱۱ خرداد
6 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
7 بیماران کرونایی این غذاها را نخورند ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
8 97؛ سال ارتقای کیفیت نان /تغییر تدریجی در ذائقه مردم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
9 نوشیدنی"کامبوچا" چه تاثیری بر سلامت بدن دارد؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 ارتباط نوشابه های انرژی زا با سلامت مغز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
11 عوارض ترکیب الکل با نوشیدنی‌های انرژی‌زا چیست؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماران قلبی کله پاچه و سوسیس، کالباس نخورند یک متخصص تغذیه گفت: برای پیشگیری از بیماری‌های قلب...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
حد مجاز مصرف ویتامین D اولین مطالعه در زمینه عوامل غلظت ویتامین D و پارامترهای آن توسط محققان فرانسوی انجام شد.
یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنی‌های مورد علاقه خود می‌دانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی می‌دانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی می‌توان از فوائد شگفت‌انگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهره‌مند شد.
این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه با توجه به خواص زیادی که دارد تقریباً شبیه ابرقهرمان میوه ها به نظر می رسد.