به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی دل پیشه رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان با بیان اینکه الگوی بیماریها مدت زمان زیادی است که هم در جهان و هم در ایران تغییر کرده و از بیماریهای عفونی به غیر واگیر بدل شده است، گفت: یکی از راههای کنترل شیوع بیماریهای غیر واگیر بررسی دورهای سلامت و تأمین محیط کار سالم در بخشهای اداری است که موجب افزایش بهره وری کارمندان هم خواهد شد.
دل پیشه با اشاره به اینکه بیش از سه میلیون نفر به صورت رسمی و غیر رسمی در مجموعه دولت حضور دارند، اظهار کرد: در همین راستا و بر اساس مصوبات، تمام دستگاههای اجرایی موظف هستند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان در راستای بسته پایه خدمات کارکنان دولت که توسط وزارت بهداشت تهیه شده است اقدام کنند و هر ۶ ماه یک بار گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
وی با بیان اینکه همه دستگاههای اجرایی موظف هستند از توزیع نوشابههای گازدار در غذا خوری ها خودداری کنند، بیان کرد: متأسفانه به رغم توصیهها در بسیاری از دستگاهها هنوز نوشابه گازدار در وعدههای غذایی که به کارمندان ارائه میشود، توزیع میشود در حالی که باید از آب و دوغهای بدون گاز استفاده شود.
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت ادامه داد: همچنین همه دستگاهها موظف هستند در تهیه مواد غذایی عرضه شده در واحدهای غذاخوری خود فقط از روغنهای دارای نشان استاندارد و با اسید چرب ترانس پایینتر از ۱۰ درصد و همچنین از نمکهای یددار تصفیه شده استفاده کنند.
دل پیشه در پایان اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با اجرای این مصوبات، سلامت کارکنان دولت را که قطعاً در صورت سلامت، امکان ارائه خدمات بهتری را به مردم دارند، تأمین کنیم.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست