حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر


پایگاه خبری لقمه:همواره کاخ جشنواره قلب تپنده و مرجع هیجانات و جریانات رسانه ای جشنواره فیلم فجر در سراسر کشور بوده است و امسال هم مرکز همایش های برج میلاد از این قاعده مستثنی نبوده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، همواره کاخ جشنواره قلب تپنده و مرجع هیجانات و جریانات رسانه ای جشنواره فیلم فجر در سراسر کشور بوده است و امسال هم مرکز همایش های برج میلاد از این قاعده مستثنی نبوده است.

 
با گذشت نیمی از روزهای جشنواره با هر عزیزی در مورد حال و هوای کاخ جشنواره صحبت می‌کنی از ریتم و فضای پر تب و تاب رسانه ها راضی است، حتی سخنگوی دولت هم که میهمان کاخ جشنواره بود از عبارت «پر شور و جذاب» برای وصف حال و هوای این جا استفاده کرد.
 
 
اما از عواملی که دست به دست هم دادند تا این اتمسفر شکل بگیرد میتوان به دورهم بودن اهالی سینما و باهم بودن اصحاب رسانه اشاره کرد؛ در فضای کاخ جشنواره فجر که قدم میزنی چهره‌های هنری را میبینی که نوشیدنی به دست همراه هم ایستاده‌اند تجدید دیدار می‌کنند و مرور خاطرات.
 
 
رسانه ها باهم آمده اند و انحصاری وجود ندارد از هر پایگاه رسانه ای نماینده هایی در کاخ جشنواره حضور دارند از آن ها پذیرایی می‌شود و به گفتگو با هنرمندان و برنامه سازی می‌پردازند. باهم و دورهم نوشیدنی های جذاب بهنوش را می‌نوشند و اشتیاق‌شان برای گفتگو بیشتر می‌شود.
 
 
سمپلینگ محصولات متنوع شرکت بهنوش ایران در کاخ چهل و دومین جشنواره فیلم فجر، به عنوان یکی از رویدادهای جذاب و مورد توجه اهالی رسانه، فرهنگ، هنر و حتی چهره‌های مطرح اجتماعی و سیاسی، مورد استقبال قرار گرفته است. این اقدام نه‌تنها فرصتی برای آشنایی با محصولات جدید این برند فراهم کرده، بلکه به عنوان بخشی از فضای صمیمانه و پرشور کاخ جشنواره، نقش مهمی در ایجاد تعاملات و لحظات خوش میان میهمانان داشته است. چنین رویدادهایی تنها به یک اقدام تبلیغاتی محدود نمی‌شوند، بلکه بخشی از تجربه‌ منحصربه‌فرد جشنواره را شکل می‌دهند.
 

خبرنگار: علی رضایی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15740 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن بازدید: 674 ساعت: 5:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
5 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
6 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
7 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
8 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
9 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
10 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  این سبزی دشمن فراموشی است کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.