حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر


پایگاه خبری لقمه:همواره کاخ جشنواره قلب تپنده و مرجع هیجانات و جریانات رسانه ای جشنواره فیلم فجر در سراسر کشور بوده است و امسال هم مرکز همایش های برج میلاد از این قاعده مستثنی نبوده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، همواره کاخ جشنواره قلب تپنده و مرجع هیجانات و جریانات رسانه ای جشنواره فیلم فجر در سراسر کشور بوده است و امسال هم مرکز همایش های برج میلاد از این قاعده مستثنی نبوده است.

 
با گذشت نیمی از روزهای جشنواره با هر عزیزی در مورد حال و هوای کاخ جشنواره صحبت می‌کنی از ریتم و فضای پر تب و تاب رسانه ها راضی است، حتی سخنگوی دولت هم که میهمان کاخ جشنواره بود از عبارت «پر شور و جذاب» برای وصف حال و هوای این جا استفاده کرد.
 
 
اما از عواملی که دست به دست هم دادند تا این اتمسفر شکل بگیرد میتوان به دورهم بودن اهالی سینما و باهم بودن اصحاب رسانه اشاره کرد؛ در فضای کاخ جشنواره فجر که قدم میزنی چهره‌های هنری را میبینی که نوشیدنی به دست همراه هم ایستاده‌اند تجدید دیدار می‌کنند و مرور خاطرات.
 
 
رسانه ها باهم آمده اند و انحصاری وجود ندارد از هر پایگاه رسانه ای نماینده هایی در کاخ جشنواره حضور دارند از آن ها پذیرایی می‌شود و به گفتگو با هنرمندان و برنامه سازی می‌پردازند. باهم و دورهم نوشیدنی های جذاب بهنوش را می‌نوشند و اشتیاق‌شان برای گفتگو بیشتر می‌شود.
 
 
سمپلینگ محصولات متنوع شرکت بهنوش ایران در کاخ چهل و دومین جشنواره فیلم فجر، به عنوان یکی از رویدادهای جذاب و مورد توجه اهالی رسانه، فرهنگ، هنر و حتی چهره‌های مطرح اجتماعی و سیاسی، مورد استقبال قرار گرفته است. این اقدام نه‌تنها فرصتی برای آشنایی با محصولات جدید این برند فراهم کرده، بلکه به عنوان بخشی از فضای صمیمانه و پرشور کاخ جشنواره، نقش مهمی در ایجاد تعاملات و لحظات خوش میان میهمانان داشته است. چنین رویدادهایی تنها به یک اقدام تبلیغاتی محدود نمی‌شوند، بلکه بخشی از تجربه‌ منحصربه‌فرد جشنواره را شکل می‌دهند.
 

خبرنگار: علی رضایی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15740 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن بازدید: 696 ساعت: 5:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
5 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
6 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
7 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
8 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
9 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
10 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز با آغاز ۶ ماه دوم سال و سرد شدن تدریجی هوا، باید د...

  خوراکی هایی در نقش خمیر دندان اگر به دنبال داشتن دندان هایی سفید،محکم و سالم هس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیرینی سوهان با گرانی‌ تلخ شد سوهان قم همواره یکی از شیرینی‌های سنتی کشور است و مانند باقلوای یزد، گز اصفهان، مسقطی شیراز و سوغات‌های خوش طعم سایر نقاط کشور دوستداران و خریداران ملیونی خود را داشت، اما مدتی است که قیمت بالای سوهان هم موجب نگرانی تولید کننده و هم نا رضایتی خریداران شده است.
ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟ بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.