وضعیت قرمز است، بحران آب را جدی بگیریم


در حالی که حجم مخزن سد لار تهران ۹۶۰ میلیون متر مکعب است، در حال حاضر فقط ۳۰ میلیون متر مکعب تنها ۳درصد آب در این سد وجود دارد.

به گزارش لقمه، در حالی که حجم مخزن سد لار 960 میلیون مترمکعب و حجم مفید آن 860 میلیون متر مکعب است، در حال حاضر حجم آب این سد فقط به 30 میلیون متر مکعب می‌رسد.

از این 30 میلیون مترمکعب 12 میلیون قابل برداشت نیست و تنها 18 میلیون مترمکعب قابل برداشت است، بنابر این زنگ خطر بی آبی به صدا درآمده، مردم باید نهایت صرفه‌جویی را داشته باشند، تا کسی بدون آب آشامیدنی نباشد.

به گزارش فارس در این شرایط بی آبی بارها مشاهده شده عده‌ای از مردم با شیلنگ آب شرب شهری به شستن خودرو، در و دیوار منزل، پارکینگ ساختمان و یا جلوی حیاط و مغازه اقدام می‌کنند که باید بدانند زنگ خطر بی آبی نواخته شده و حق دیگران از آب را ضایع نکنند.

آب به عنوان مایه حیات متعلق به همه مردم و حتی حیوانات است و اگر در شرایط کم آبی، عده‌ای در مصرف آب زیاده روی خارج از عرف و قانون داشته باشند، نسبت به زیان ناشی از بی آبی که برای دیگران اتفاق افتد، ضامن و مسئول هستند.

طبق روایات، وضوی نماز بر اساس سنت پیامبر(ص) با یک مد (750گرم) و غسل با صاع (معادل 3 کیلوگرم آب) است و بیش از آن خارج از سنت است.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :فارس

کد: 7358 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور بازدید: 2096 ساعت: 4:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
ویژگی شكلات مرغوب لقمه: شكلات‌های كاكائویی یكی از لوكس‌ترین شیرینی‌هایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی می‌بینیم.