غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟


موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.

به گزارش لقمه، جامعه بدون سلامتی نمی تواند موفق باشد امروزه موادغذایی و تنقلات بی ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود که این موادغذایی نه تنها برای بدن سودمند نیستند بلکه خود عامل بروز بسیاری از بیماری‌ها است.

این موادغذایی بی ارزش در واقع مشتی تفاله هستند که مانع جذب موادغذایی ضروری در بدن می‌شود که متاسفانه در میان افراد جامعه امروزی به وفور رواج پیدا کرده است.

متاسفانه رسانه‌های جمعی نیز با تبلیغات خاص خود بازار مصرف بیشتری برای اینگونه غذاها فراهم کردند. مصرف بی رویه و طولانی مدت آنها موجب اختلالات شیمیایی, بیولولوژیکی و فیزیولولوژیکی در بدن انسان بروز می‌دهد که که عواقب جبران ناپذیری برای سلامتی انسان فراهم می‌کند.

متاسفانه امروزه یکسری عادت‌های غلط و شاید اجتناب ناپذیر در طرز پخت و پز افراد مرسوم شده است. تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها, و اعصاب‌های به هم ریخته است.

امروزه افراد جامعه به دست خودشان و ناخواسته خود را به سوی هلاکت می‌کشاند.

باید گفت که ذائقه افراد کم کم تغییر پیدا می‌کند که این مسئله نیاز به صبر و حوصله زیاد دارد چه بسا بسیاری از افراد به جای آب, نوشابه مصرف می‌کنند و به جای غذاهای سنتی و خانگی مدام از غذاهای آماده نظیر پیتزا, انواع ساندویج ها و ... مصرف می‌کنند که تغییر زائقه این افراد کمی سخت و انجام شدنی است.

البته آموزش شیوه‌های صحیح پخت غذا و با تبلیغ غذاهای سنتی و طبیعی و اصلاح سبک زندگی خانواده‌ها راهی برای تامین سلامتی آنهاست. موادغذایی امروزه به کمک موادشیمیایی رشد می‌کنند, مدتی در سردخانه ها نگه داری می‌شوند و بعد از خریداری نیز وارد فریزر یا یخچال می‌شود و مدت طولانی نگه داری می‌شوند. این سوال پیش می آید که نگه داری مواد غذایی در فریزر چه خاصیتی از مواد موجود در این نوع موادغذایی باقی می‌ماند؟

از دیدگاه اسلام غذاها به غذاهای مستحب, مکروه و حرام تقسیم شده است. غذاهای مستحب غذاهایی هستند که در تامین سلامتی و ازدیاد قدرت حیاتی انسان نقش مهمی دارند, غذاهای مکروه غذاهایی هستند که بهتر است که از آنها استفاده نشود که غذاهای مانده و کهنه از غذاهایی هستند که از دیدگاه اسلام خوردن آنها مکروه شناخته شده است.

افراد جامعه ما گرفتار همین بخش یعنی مصرف غذاهای مانده و کهنه هستند که به شیوه های ناصحیح فریز می‌کنند و در مدت طولانی نگه داری می‌کنند که خود این مسئله به سلامت لطمه زیادی به سلامت می‌رساند.

افراد بیش از حد غذاهای کنسروی مصرف می‌کنند که خود عامل بروز بسیاری از ناراحتی‌های عصبی مانند افسردگی‌هاست. غذاهای کنسروی از دیدگاه طب سنتی جزء غذاهای مانده محسوب می‌شود که از مصرف آن خون غلیظ تولید می‌شود.

البته ناگفته نماند که زندگی ماشینی خود یکی از عوامل بروز بیماری در جامعه است.

امروزه زنان خانه دار جامعه برای راحتی خود دست به کارهایی می‌زنند که باعث بیماری افراد خانواده خود می‌شوند به عنوان مثال هستند خانواده‌هایی که چند نفر با هم 100 کیلو سبزی قرمه را پاک می‌کنند و خورد کرده, سرخ می‌کنند و برای مصرف سالانه خود در فریزر نگه داری می‌کنند. در طی سال نیز از همین سبزی برای تهیه خورشت قرمه سبزی استفاده می‌‌کنند؛ اهالی خانه بعد از گذراندن یک روز کاری به خانه باز می‌گردند و مشامشان بوی قرمه سبزی پر می‌کند غافل از اینکه غذایی که می‌خورند مشتی تفاله بی ارزش است.

همچنین خرید بیش از اندازه گوشت و نگهداری آنها در فریزر یا مصرف گوشت‌های منجمد وارداتی خود زمینه‌ای برای بیماری است که از امام صادق علیه السلام نقل شده است که سه چیز عامل در هم شکستن بدن است که مصرف گوشت کهنه و مانده یکی از آنهاست و از عوامل تضعیف کننده بدن و عاملی برای پیری زودرس است.

آیا می‌دانید غذاهای مانده و بیات به مرور زمان محتوا و خواص خود را از دست می‌دهند؟

آیا می‌دانید کارشناس تغذیه سبزی‌های فریزی را عاری از ویتامین می‌دانند؟

از طرفی غذاهای جدید و ظاهرنما مانند پیتزا ابداع غربی‌هاست و با کمال تاسف امروزه تغذیه جوانان ما است.

آیا می‌دانید سوسیس و کالباس چگونه تهیه می‌شوند و مواد اصلی آن چیست؟

آیا می‌دانید برای اینکه این گونه مواد تر و تازه و خوشرنگ باشند, چه مواد شیمیایی به آن می‌زنند؟

آیا می‌دانید نیتریت و نیتراتی که در صنایع غذایی به این محصولات می‌زنند چه آثار تخریبی بر معده دارد؟

آیا می‌دانید این سس‌های خوشمزه و خوش رنگ با چه موادی ساخته می‌شود؟

آیا می‌دانید مصرف ساندویچ‌ها یا پیتزا با نوشابه چه عواقبی را به دستگاه گوارش دارد؟

آیا می‌دانید خوردن این موادغذایی آماده موجب افزایش کسالت و بی‌حالی و بی‌حوصلگی شما می‌شود؟

آیا می دانید بیش از 90 درصد معده افرادی که عادت کرده‌اند غذاهای باکلاس مثل پیتزا را بخورند, مشکل جدی دارد؟

آیا می‌دانید مصرف غذاهای باکلاس مثل ساندویچ و پیتزا یا لازانیا عامل بروز کیست تخمدان در دختران جوان و زنان است؟

سرخ کردن از شایعترین سبک‌های غذایی است و این شیوه فقط غذا را خوشمزه و لذیذ می‌کند وگرنه از لحاظ محتوا تهی است البته باید بدانید که سیب زمینی سرخ کرده 8 ساعت زمان می‌خواهد که در معده هضم شود همچنین سیب زمینی پخته 2 ساعت و سیب زمین تنوری نیم ساعت طول می‌کشد که در معده هضم شود پس به این نتجه خواهیم رسید مصرف بیش از حد سیب زمینی سرخ کرده معده را فرسوده می‌کند و هیچ ماده مغذی به بدن نمی‌رسد.

در آخر توصیه می‌کنم که افراد از مصرف غذاهای خانگی و سنتی غافل نشوند و از مصرف غذاهای آماده و به اصطلاح باکلاس پرهیز کنند و به قول معروف عطایش را به لقایشان ببخشند, غذاهای غربی نوش جان خود غربی‌ها.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 7992 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت بازدید: 3694 ساعت: 8:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
3 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
5 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
6 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر
7 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
8 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
9 آش بوشهری؛ غذا و نذری محبوب جنوبی‌ها ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
10 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
11 حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است ۱۴۰۲ پنج شنبه ۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  این خوراکی ها معدن پتاسیم هستند! پتاسیم با محافظت از رگ های خونی در مقابل ضخیم شدن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با بیان اینکه:« برای داشتن اندامی متناسب لازم است تنوع و کفایت مواد غذایی در تمام وعده های غذایی رعایت شود.» تاکید کرد:« داشتن فعالیت فیزیکی متناسب ضمانت اجرایی برای کاهش وزن دارد.»
هشدار درباره جگر سن دام و شایط پرورش آن در کیفیت جگر تاثیر چشمگیری دارد.