افزایش 10 درصدی نرخ خرید تضمینی گندم مناسب نیست


رئیس نظام صنفی کشاورزی گفت: با توجه به تورم و هزینه‌های تمام‌شده برای تولید گندم نرخ خرید تضمینی این محصول حداقل باید ۲۵ درصد افزایش می‌یافت، در حالی که نرخ خرید آن فقط ۱۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش لقمه، سید موسی رهنمایی رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور در گفت‌وگویی در مورد نرخ تعیین شده برای خرید تضمینی گندم گفت: نرخ تورم در کشور بیش از 20 درصد افزایش یافته، اما نرخ خرید تضمینی گندم فقط 10 درصد افزایش داشته است.

وی افزود: با توجه به افزایش قیمت سوخت و نهاده‌های کشاورزی باید نرخ خرید تضمینی گندم بیش از 1155 تومان تعیین می‌شد و این نرخ برای خرید تضمینی گندم از کشاورزان منصفانه نیست.

رئیس نظام صنفی کشاورزی تصریح کرد: به نظر می‌رسد به دلیل استراتژیک بودن این محصول باید در نرخ خرید تضمینی گندم تجدید نظر شود.

وی افزود: حمایت از کشاورز حمایت از تولید داخلی است و دولت با حمایت و افزایش نرخ خرید تضمینی گندم چیزی از دست نمی‌دهد، بلکه باعث تولید بیشتر و جلوگیری از واردات می‌شود.

رهنمایی اظهار داشت: با توجه به هزینه تولید گندم و نرخ تورم و افزایش قیمت نهاده‌های کشاورزی قیمت خرید تضمینی گندم نسبت به سال گذشته حداقل باید 25 درصد افزایش می‌یافت.



بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 7416 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر بازدید: 685 ساعت: 12:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پاییز تمام شد، نرخ‌های خرید تضمینی کشاورزی اعلام نشد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
2 یکسان سازی آرد وگندم نسخه شفا بخش افزایش کیفیت نان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
3 یارانه خرید تضمینی گندم و یارانه نان در لایحه بودجه 97 کاهش نیافت ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 ممنوعیت واردات گندم/تولید داخلی مکفی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
5 طرز تهیه مینی تاکوی مرغ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
6 دولت به کمک گندمکاران مناطق زلزله زده آمد/نرخ خرید تضمینی سریع تر اعلام شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
7 کاهش وزن چانه نان هیچ توجیهی ندارد ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
8 کسی به فکر افزایش کیفیت نان نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
9 افزایش قیمت نان/قیمت آرد تغییری نمی کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
10 یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت آرد و نان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
11 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
آیا با قیمت های جدید نان موافقید؟

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
زخم زبان سرطان می آورد! ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
غذای متنوع بخورید اما سالم سالم خوردن به این معنا نیست که خود را از مواد غذایی مورد علاقه تان محروم کنید.
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.