بزرگترین گردهمایی مدیران صنایع غذایی ایران همزمان با روز جهانی غذا + نحوه ثبت نام رایگان


بزرگترین گردهمایی مدیران و فعالان صنایع غذایی ایران 23 مهرماه و همزمان با روز جهانی غذا در سالن اجلاس سران تهران برگزار می شود.

 به گزارش لقمه، در این همایش که توسط سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کانون انجمن های صنایع غذایی ایران برگزار می شود علاوه بر حضور جمعی از وزراء و مدیران عالی رتبه دولتی از وزارتخانه های مرتبط، بیش از یک هزار نفر از مدیران، اساتید و دانشگاهیان و دست اندرکاران حوزه های صنایع غذایی، کشاورزی، تغذیه، استاندارد، سلامت و... حضور خواهند داشت.
علاقمندان جهت ثبت نام رایگان و حضور در این همایش با شکوه می توانند اطلاعات خود را شامل نام و نام خانوادگی، زمینه کاری، تلفن همراه و ایمیل را در بخش نظرات همین خبر وارد نموده یا به آدرس worldfoodday.iran@gmail.com ارسال نمایند تا کارت حضور در همایش صادر شود.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 7473 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر بازدید: 2106 ساعت: 5:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.