در گفت و‌گو با یک جوان نمونه و یک سرآشپز موفق کشوری:
اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است


پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.

سرآشپز رضا جعفریان

سرآشپز رضا جعفریان متولد 25 شهریورماه 1357 از جمله سرآشپزهای با تجربه و دارای مهارت بالا در کار آشپزی است. وی تحصیلاتش را در رشته کامپیوتر گذرانده است اما از انجا که به حرفه آشپزی علاقه مند بوده به این تخصص به طور حرفه ای ورود پیدا کرده است.

پیج فضای مجازی سرآشپز جعفریان reza_jafariyan.chef است. وی سهامدار و سرآشپز کافه رستوران برگرهال @burgerhall واقع در میدان فرهنگ یوسف آباد خیابان 38 است .گفت و‌گویی با این جوان موفق ترتیب داده ایم که از نگاهتان می‌گذرد:

 

لقمه: چطور شد که رشته تحصیلی شما با کارتان متفاوت است؟

سرآشپز رضا جعفریان: به هر حال من فکر می‌کنم بسیاری از افراد رشته ای که در دانشگاه می‌گذرانند ارتباط آنچنانی با مهارت و علاقه‌شان ندارد. بر همین اساس من هم از همان ابتدا، به کار آشپزی بسیار علاقه داشتم و در نهایت تصمیم گرفتم که به دنبال علاقه ام بروم. برای همین دوره‌های زیادی را پشت سرگذاشتم تا با علم وارد این حرفه شوم.
 

لقمه: در دوران مدرسه، در کلاس انشاء چه شغلی را دوست داشتید انتخاب کنید؟

سرآشپز رضا جعفریان: من مثل خیلی از پسرهای دیگر عاشق خلبانی بودم اما بنا به مقتضیات سن و سال، تصمیماتم تغییر پیدا کرد  و در نهایت سرآشپز شدم.
 

لقمه: مهمترین خصوصیات یک سرآشپز خوب چیست؟

سرآشپز رضا جعفریان: اولین فاکتور یک سرآشپز خوب علاقه و در پی آن داشتن اعتماد به نفس در تمامی مراحل کار آشپزی است و اینکه بدون ترس و واهمه این حرفه را ادامه بدهی. من به اخلاق مداری در کار بسیار معتقد هستم و خداراشکر، سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
 

لقمه: در چه زمینه‌هایی فعالیت دارید؟

سرآشپز رضا جعفریان: من غذاهای فرنگی و ملل را بیشتر دنبال کردم به دلیل علاقه مندی و تنوع بالایی که غذاهای ملل دارد و تخصص زیادی در غذای گریل دارم.
 

لقمه: چقدر به گارنیش علاقه مند هستید؟

سرآشپز رضا جعفریان: به اعتقاد من گارنیش حرف اول را در هنر آشپزی می‌زند هم به دلیل زیبایی و مهمتر از همه جذب مشتری؛ که من از آن به عنوان احترام به سلیقه و شخصیت مشتری یاد می‌کنم. با گارنیش غذا می‌توان حتی اشتهای یک مشتری را بهتر کرد چرا که زیبایی غذا بسیار به خوردن کمک می‌کند.
 



لقمه: رمز موفقیت خود را در چه می‌دانید؟

تمرین تمرین تمرین.

لقمه: خلاقیت چقدر در کار شما مهم است؟

سرآشپز رضا جعفریان: دنیای آشپزی دنیای بسیار وسیعی از ترکیب‌ها است؛ اما قرار نیست وسعت آشپزی برای ما خیلی دارای اهمیت باشد. بلکه این هنر خلاقیت یک سرآشپز است که تنوع خاصی به غذا می‌بخشد. سرآشپزهایی موفق هستند که بیشتر از همه خلاقیت داشته باشند. به طور مثال مزه دار کردن غذا خود یک خلاقیت و هنر در آشپزی است که بسیار به خوشمزگی غذا کمک می‌کند و این به اعقتاد من، به علم و هوش یک سرآشپز بر می‌گردد.
 

لقمه: در پایان چه صحبتی دارید؟

سرآشپز رضا جعفریان: جا دارد تشکر خیلی ویژه از استاد عزیزم، استاد حمید رنجبر داشته باشم که بسیار برای من زحمات زیادی کشیده اند؛ همچنین استاد باغستانی، که کمک شایانی به من کردند تا من موفق تر عمل کنم و خانواده خیلی خوبم به خصوص همسرم که پشتیبان من در این عرصه بود.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع مجاز است

کد: 13928 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۹ دي بازدید: 316 ساعت: 1:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 بخور ، بنوش ، زن ، مرد 1994 ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
3 ویژه امروز ۲۰۰۹ ( Today’s Special) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
4 افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
5 استاف چیکن فلورنتین،غذای ایتالیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
6 طرز تهیه بیف زوچینی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 تیمپانو لازانیا؛ لازانیای چند لایه ایتالیایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
8 طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
9 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
10 طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در کمترین زمان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  یک نذری سالم چه ویژگی هایی دارد؟ غذای نذری یکی از نمادهایی بی چون و چرای محرم است ک...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اینها را بخورید تا محتاج عینک نشوید می‌توان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی به سلامت چشم‌ها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آن‌ها، دژنراسیون ماکولای چشم، خشکی چشم، آب مروارید و غیره را گرفت.
10 علت پنهان چاقی را بشناسید اگر افزایش وزن شما ناشی از تجمع مایع در بدن بود، نگران نباشید زیرا این افزایش وزن دائمی نیست.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.