صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
روز جهانی غذا
ترویج فرهنگ و اقلیم ایرانی با توسعه گردشگری غذایی
پایگاه خبری لقمه: ۲۴ مهر ماه به دلیل تاسیس سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ روز جهانی غذا نامگذاری شده است و این تاریخ در سراسر جهان گرامی داشته میشود.
روز جهانی غذا؛
محبوبترین غذاهای ایرانی از دید گردشگران خارجی
پایگاه خبری لقمه: جذابیت غذاهای ایرانی برای گردشگران خارجی برهیچکسی پوشیده نیست. بسیاری از گردشگران در سایتها و کتابهای مختلف از کشورهای مختلف جهان اعتراف کرده اند که غذاهای ایرانی هوش از سرشان . . .
برگزاری وبینار روز جهانی غذا ۲۳ مهرماه
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر محیطزیست و سلامت غذا وزارت جهاد کشاورزی از برگزاری وبینار روز جهانی غذا در ۲۳ مهرماه خبر داد.
جایزه صلح نوبل به برنامه جهانی غذا اعطا می شود
کمیته نوبل اعلام کرد که جایزه صلح امسال به برنامه جهانی غذا اعطا می شود.
7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود
پایگاه خبری لقمه: بنابر اطلاعیه برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد(WFP) در ایرانکمک 7 میلیون دلاری برای پاسخ به عملیات مقابله با همه گیری کووید-19 از طریق حمایت از کارکنان بخش سلامت ایران و نیز تقویت مق . . .
آغاز مراسم برنامه جهانی غذا با حضور حمید جبلی و هنرمندان
پایگاه خبری لقمه: مراسم بزرگداشت سی و دومین سال حضور برنامه جهانی غذا در ایران با فروش پنجاه نقاشی که کودکان مهاجر افغانستانی کشیده بودند، برگزار شد.
مردم مواد غذایی دارای برچسب اصالت خریداری کنند
پایگاه خبری لقمه: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ایلام از عموم مردم خواست مواد غذایی را که دارای برچسب اصالت هستند، خریداری کنند.
1
2
3
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی
پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...
مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظه...
شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم بی تفاوت نسبت به ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
سبزهای پرخاصیت تابستانی
فصل تابستان یعنی تنوع میوهها و سبزیجات تازه نه گلخانهای که هر کدام هزار و یک خاصیت دارند. پس تا میتوانید از این محصولات طبیعی نهایت بهره را ببرید.
گیلاس درمانگر یبوست، گرمازدگی و میگرن
یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد میگرن است.
آیا منجمد کردن، ویتامینها را از بین میبرد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید
آیا فکر میکنید خوراکیهای منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامینها را از بین میبرد؟ اگر پاسختان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی میگذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح میدهد.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره
نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیورآلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقرهفروشی مدلهای گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویسهای چایخوری و... پشت ویترین جلوهگری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین میبرند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداختهایم. اگر به این موضوع علاقهمندید، ادامه مطلب را بخوانید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است