رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: هشدار درباره توزیع سموم قاچاق/ آبیاری محصولات کشاورزی با آب فاضلاب شهریاری گفت: تولید محصولات ارگانیک طبق برنامه باید به 25 درصد برسد اما هنوز محقق نشده و در بسیاری مواقع سبزی در تهران با آب فاضلاب آبیاری می‌شود و در میوه‌ها باقیمانده سموم بالایی وجود دارد این سموم ن . . .
مدیرکل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت: برچسب جدید غذایی رونمایی شد/ چراغ راهنمای تغذیه روی محصولات درج می‌شوند همایش روز جهانی غذا، صبح امروز چهارشنبه 23 مهرماه با حضور وزیر بهداشت و درمان، معاون غذا و دارو، روسای کمیسیون های بهداشت و درمان و کشاورزی و جمعی از صاحبان صنایع غذایی کشور در سالن اجلاس سران برگزار . . .
دیناروند در مراسم روز جهانی غذا عنوان کرد: رنگ‌بندی برچسب‌های غذایی/ برچسبدار شدن محصولات غذایی تا 18 ماه آینده رییس سازمان غذا و دارو گفت: برچسب‌گذاری ظرف 18 ماه در تمام فرآورده‌های غذایی جدید به صورت اجبار در خواهد آمد به طوری که مردم متوجه می‌شوند هیچ فرآورده غذایی میزان شکر، نمک، چربی و اسید چرب آن چقدر است . . .
وزیر بهداشت در مراسم روز جهانی غذا تاکید کرد: غذا و هوا را سیاسی نکنید/ نظارت بر مواد غذایی عمومی می‌شود ظرف یک و نیم سال آینده بر روی تمام مواد غذایی علائم هشداردهنده نصب می‌شود، هموطنان بدانند کدام مواد مجاز و کدام غیر مجاز است البته در نظر داریم سیاستهای تشویقی در مالیات و عوارض برای کالاهای مجاز در ن . . .
بزرگترین گردهمایی مدیران صنایع غذایی ایران همزمان با روز جهانی غذا + نحوه ثبت نام رایگان بزرگترین گردهمایی مدیران و فعالان صنایع غذایی ایران 23 مهرماه و همزمان با روز جهانی غذا در سالن اجلاس سران تهران برگزار می شود.
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

  غذاهای ضد سرماخوردگی همان طور که می‌دانید رژیم غذایی و سبک زندگی در ابت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
رستوران داری رابرت دنیرو و مایکل جردن چگونه است؟ ستاره های مشهور دنیا چه در حوزه فیلم و سریال باشند، چه موسیقی یا ورزش یا ... تلاش می کنند تا به شاخه های دیگر کسب و کار نیز روی آورده و با کمک شهرت و اعتبار خود پول بیشتری بدست آورند.
آیا با خوردن لواشک و آلوچه لاغر می شویم؟ قره قروت، آلوچه و لواشک از محبوب ترین تنقلات به شمار می روند. این خوراکی ها مانند بسیاری از مواد غذایی هم فوایدی دارند و هم مضراتی.