روش تهیه استاک گوشت


استاک گوشت در بسیاری از غذاها به عنوان چاشنی کاربرد دارد و همان آب گوشت به همراه مخلفات است.

به گزارش لقمه، استاک گوشت عصاره گوشت است که می توانید از آن در غذاهایی نظیر سوپ و خوراک های بدون گوشت استفاده کنید.

مواد لازم:

قلم گاو    1عدد
پیاز 3عدد
سیر 3حبه
تره فرنگی و ساقه کرفس  به میزان دلخواه
نمک، فلفل سیاه دانه مقداری
هویج  به میزان دلخواه

 

 

طرز تهیه:

همه مواد بالا را داخل قابلمه ریخته روی آن آب جوش داده، می ریزیم. به مدت سه الی 4 ساعت قرار می دهیم تا بجوش آید.

بعد، آن را صاف کرده و عصاره قلم و سبزیجات داخل ظرف می ریزیم.

این مخلوط در حدود یک هفته در یخچال و 3 ماه در فریزر سالم می ماند.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7475 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر بازدید: 3340 ساعت: 4:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز پخت پلو قهوه‌ای با سبزیجات ۱۳۹۱ جمعه ۱۸ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در خرید پسته به این نکات توجه کنید امان از آن زمانی که مسئولیت خرید آجیل را به شما مح...

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

  مواد غذایی مناسب برای لثه با انتخاب غذاهای سالم و مفید می‌توان از بروز بیمار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد!
لیپوساکشن برای چه کسانی مناسب است؟ این اقدام در نواحی مختلف بدن می تواند انجام گردد...
نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود! این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.
خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟