مواد اولیه: سینه مرغ خرد شده 400 گرم استاك مرغ سه و نیم پیمانه برنج قهوهای سه پیمانه هویج نگینی خرد شده دو عدد كلم بروكلی و گل كلم خرد شده هر كدام نصف پیمانه فلفل دلمهای رنگی خرد شده یك عدد ذرت شیرین 1/3 پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده سه قاشق غذاخوری نمك، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم طرز تهیه: سینه مرغ را خرد كرده و با كمی نمك و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمهای، ذرت و سپس كلم بروكلی و گل كلم خرد شده را اضافه كنید. در پایان سبزیها را افزوده و برنج را شسته و به سبزیها اضافه كرده و استاك مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم كرده، سپس سرو كنید. آموزش از خانم شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه