طرز پخت پلو قهوه‌ای با سبزیجات


غذاهایی که با برنج تهیه می شوند، باب میل بسیاری افراد است و انواع مختلفی هم دارند.

مواد اولیه:

سینه مرغ خرد شده 400 گرم
استاك مرغ سه و نیم پیمانه
برنج قهوه‌ای سه پیمانه
هویج نگینی خرد شده دو عدد
كلم بروكلی و گل كلم خرد شده هر كدام نصف پیمانه
فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده یك عدد
ذرت شیرین 1/3 پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده سه قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم


طرز تهیه:

سینه مرغ را خرد كرده و با كمی نمك و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمه‌ای، ذرت و سپس كلم بروكلی و گل كلم خرد شده را اضافه كنید. در پایان سبزی‌ها را افزوده و برنج را شسته و به سبزی‌ها اضافه كرده و استاك مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم كرده، سپس سرو كنید.


آموزش از خانم شیما گلکار کارشناس آشپزی از ارومیه




کد: 3469 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۸ اسفند بازدید: 4899 ساعت: 11:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 یک پرس چلوکباب با کیفیت ۲۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
4 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
6 سفارش چندانی برای پخت نذری‌های محرم نداریم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7 مگر قرار نبود برنج، گوشت و نان از مالیات معاف باشند؟! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
8 چلوخورشت "چنزو" ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
9 ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلفاست/واحدهای متخلف پلمب می شوند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
10 کره در کنار چلوکباب از نظر ارزش تغذیه ای صحیح است؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
11 غذای محبوب ناصر‌الدین‌ شاه چه بود؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موثرترین روش کاهش وزن موثرترین روش برای کاهش وزن، کم خوری و فعالیت زیاد ...

  عسل، بهترین شربت سینه برای کودکان اخیراً محققان تأثیر عسل و شربت سینه را روی کودکانی...

  نذورات داغ را در ظروف یکبار مصرف نریزید یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به عوارض استفاده از ظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت