مواد لازم:
سینه مرغ 1 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
هویج 1 عدد
نمک و فلفل مقداری
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
سینه مرغ را با پیاز و سیر و هویج چرخ می کنیم.
سپس پنیر پارمزان، تخم مرغ، نمک و فلفل و نخود را مخلوط می کنیم.
فویل را چرب کرده مواد را روی آن ریخته و رول می کنیم و در فر با درجه 200، به مدت 1 ساعت می پزیم.
این میتلوف را می توان برش زد و سرو کرد یا می توانید در پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید و بعد آن را سرو کنید.
نکته: اگر از مایکروفر استفاده می کنید با پخت ترکیبی به مدت 10 دقیقه غذای آماده می شود.
دستور و تصاویر از فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه