طرز تهیه تصویری میتلوف مرغ


میتلوف یکی از غذاهای خوشمزه گوشتی است که می توانید آن را با مرغ تهیه کنید.

مواد لازم:

سینه مرغ  1 عدد
پیاز  2 عدد
سیر  2 حبه
پنیر پارمزان  2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ   1 عدد
هویج   1 عدد
نمک و فلفل مقداری
نخود فرنگی  ۱۰۰ گرم
 

طرز تهیه:

سینه مرغ را با پیاز و سیر و هویج چرخ می کنیم.


سپس پنیر پارمزان، تخم مرغ، نمک و فلفل و نخود را مخلوط می کنیم.


فویل را چرب کرده مواد را روی آن ریخته و رول می کنیم و در فر با درجه 200، به مدت 1 ساعت می پزیم.


این میتلوف را می توان برش زد و سرو کرد یا می توانید در پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید و بعد آن را سرو کنید.


نکته: اگر از مایکروفر استفاده می کنید با پخت ترکیبی به مدت 10 دقیقه غذای آماده می شود.

 

دستور و تصاویر از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7494 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۰ مهر بازدید: 3526 ساعت: 1:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
خواص درمانی کاسنی کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک می‌کند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال می‌کند.