میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان


یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌زا بودن آن بهترین تغذیه برای زنگ تفریح دانش آموزان عنوان کرد.

این متخصص تغذیه ساندویچ سرد را که از مواد سالم تهیه شده و نیز ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌زایی آن، بهترین تغذیه برای زنگ تفریح دانش آموزان عنوان کرد و گفت: والدین تا حد امکان از دادن ساندویچ سوسیس، کالباس، همبرگر و فلافل به دانش آموزان خودداری کنند، مگر در مواردی که نسبت به سالم بودن آن اطمینان داشته باشند.

پاسدار اظهار کرد: در کنار ساندویچ، میوه‌ها نیز باید در تغذیه زنگ تفریح دانش آموزان لحاظ شود و بهتر است این میوه‌ها به صورت خرد شده باشد تا میل و رغبت دانش آموزان برای مصرف آن را افزایش دهد. میوه‌هایی مانند سیب، هلو، شلیل، گلابی، موز و انگور برای کودکان بسیار انرژی‌زا هستند.

وی در مورد نوشیدنی مناسب برای دانش‌آموزان در مدرسه نیز گفت: والدین حتما شیر را برای دانش‌آموزان تهیه کرده و سعی کنند به جای آبمیوه‌هایی که از اسانس در تولید آنها استفاده شده، آبمیوه طبیعی به فرزندان خود بدهند.

پاسدار مصرف چیپس و پفک به دلیل وجود اسیدهای چرب ترانس که ریسک ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی را افزایش می‌دهد، برای دانش آموزان زیان آور دانست و توصیه کرد: والدین باید دانش آموزان را نسبت به مضرات استفاده از این نوع مواد خوراکی آگاه کنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص بوفه‌های مدارس نیز تاکید کرد: نباید به بوفه مدارس به شکل یک واحد درآمدزا نگاه شود، بلکه این واحد باید به عنوان یک واحد کمک تغذیه برای دانش آموزان عمل کرده و مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت دانش آموزان را فراهم کند.

وی تصریح کرد: در همین راستا و به منظور حفظ سلامت دانش آموزان نظارت جدی باید بر روی بوفه مدارس صورت گیرد تا مواد خوراکی که استاندارد بوده و برای سلامت دانش آموزان مفید هستند در آنجا عرضه شود.


نقل از :ایسنا

کد: 7509 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۲ مهر بازدید: 2773 ساعت: 4:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این 6 تکنیک به کنترل اشتها کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
2 فواید توت سفید برای سلانمتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
3 روش تهیه پیراشكی سیب‌ زمینی و تخم‌ مرغ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۶ مهر
4 عصرانه‌ای برای لاغر شدن ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
5 به میان‌ وعده‌های سالم توجه کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱ بهمن
6 آشنایی با میان‌وعده‌های مناسب دانش آموزان ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۴ مهر
7 چطور جلوی اشتهایمان را بگیریم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ شهريور
8 دست اندازهای جاده لاغری ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان
9 شاگرد زرنگ‌ها چه می‌خورند؟ ۱۳۹۲ شنبه ۶ مهر
10 چند دلیل خوب برای خوردن گلابی ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  مردان چه غذاهایی بخورند؟ برای داشتن یک رژیم غذایی سالم، بهترین راه گنجاندن ...

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین