عصرانه‌ای برای لاغر شدن


مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک می‌کند.

به گزارش لقمه، بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که خوردنی‌های حاوی پروتئین و غنی از سویا در کاهش احساس گرسنگی نقش دارند. همچنین در حالی که نتایج این بررسی در افراد بزرگسال تایید شده متخصصان سلامت معتقدند که می‌توان این رژیم غذایی را برای کودکان نیز در نظر گرفت.

دکتر «هیتر لیدی» از دانشگاه «میزوریِ» آمریکا دراین‌باره گفت: تحقیق ما نشان داد که مصرف موادغذایی غنی از پروتئین یا سویا به عنوان عصرانه به افراد کمک می‌کند تا کیفیت رژیم‌غذایی‌شان را تقویت کرده و اشتهای خود را کنترل کنند. همچنین مصرف این نوع مواد غذایی باعث می شود تمایل فرد به خوردن غذاهای ناسالم کاهش یابد.

در این بررسی گروهی از افراد 13 تا 19 ساله که وزن طبیعی داشته یا به اضافه وزن مبتلا بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند. متخصصان به ارزیابی این موضوع پرداختند که خوردن میان وعده عصرگاهی چه تاثیری بر اشتهای فرد می‌گذارد. نتایج بررسی‌ها آشکار ساخت زمانی که فرد خوراکی‌هایی با محتوای پروتئینی بیشتر مصرف می‌کند، تمایل کمتری به مصرف چربی‌های غذایی دارد. بنابراین افزودن پروتئین به میان‌وعده عصرانه می‌تواند راهکار خوبی برای افرادی باشد که تلاش می‌کنند در طول روز پروتئین بیشتری مصرف کنند.

به گزارش دیلی میل، علاوه بر این در این بررسی مشخص شد خوراکی‌هایی با میزان پروتئین بالا بر بهبود عملکرد شناختی و خلق و خوی افراد تاثیر دارند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8046 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 1177 ساعت: 9:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استفاده از امکانات بین المللی برای توسعه تولید سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
2 همکاری فائو با ایران برای افزایش تولید دانه‌های روغنی و رسیدن به خودکفایی ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
3 فواید خوردن سویا و خواص درمانی آن ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت
4 چه غذاهایی نخوریم تا تیروئیدی سالم تر داشته باشیم؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
5 فواید سویا برای بازماندگان سرطان پستان ۱۳۹۵ شنبه ۲۱ اسفند
6 پیش بینی پایین ماندن نرخ های ذرت، سویا و گندم در سال 2016 ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
7 خوراکی‌های که باعث کاهش میل جنسی می‌شوند ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
8 غذاهای کودک‌کش ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان
9 تنظیم نبض قلب با این خوراکی‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
10 آغاز برداشت دانه‎های روغنی سویا در لرستان ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  کباب نخورید! نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»