علیرضا مروت‌پور:
روز جهانی غذا فرصتی برای حضور در بازارهای جهانی




 به گزارش لقمه، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ایران با اشاره به نزدیک شدن به روز جهانی غذا گفت: روز جهانی غذا روزی است که در تمام دنیا راجع به این صنعت صحبت می‌شود و حساسیت این صنعت را می‌رساند. اما در روز جهانی غذا فقط نباید جشن این روز را برگزار کنیم، بلکه باید این روز پایه‌ای باشد برای انجام کارهای اصولی و در دست گرفتن بازارهای جهانی.

علیرضا مروت‌پور با اشاره به موقعیت اقلیمی خوب ایران در بخشهای کشاورزی و غذایی گفت: موضوع غذا در تمام دنیا با موضوعاتی که در زندگی روزمره و اقتصاد دنیا است متفاوت است. روزانه همه انسانها به غذا نیاز دارند و کشورها برای تولید مواد اولیه غذایی هم برای مصرف داخلی خود و هم برای صادرات و تامین نیاز کشورهای دیگر تلاش زیادی می‌کنند و به همین دلیل این صنعت استراتژیک نیازمند حمایت دولت است.

وی افزود: در کشور ما به دلیل موقعیت اقلیمی خوب و مناسبی که وجود دارد می‌توانیم بازارهای خارجی را در دست بگیریم اما متاسفانه به دلیل عدم مدیریت کارآمد و صحیح در صنعت کشاورزی و غذایی، این توسعه هنوز صورت نگرفته است در حالی که کشور ما یکی از غنی‌ترین منابع کشاورزی و غذایی را در بین کشورهای دنیا در اختیار دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ایران افزود: اگر در چرخه کشاورزی ما در ابتدای کار از انتخاب بذر تا مراحل بعدی (آبیاری، سمپاشی، کود و ...) کار اصولی انجام شود و دولت نظارت کامل داشته باشد، جلوی کشاورزی غیرتخصصی گرفته می‌شود و ضایعات مواد غذایی به حداقل رسیده و محصولات سالم‌تر و باکیفیت‌تری به دست مردم می‌رسد.

مروت‌پور درباره مشکلات واحدهای نان صنعتی کشور نیز گفت: متاسفانه صدور بخشنامه‌های مختلف و بدون اساس و افراد غیرمتخصص خسارتهایی را به این صنعت وارد کرده است. حتی در طرح تولید نان سنتی به روش صنعتی نه تنها در صنعت نان کشور اتفاق مفیدی نیفتاد بلکه سرمایه کشور به هدر رفت. این کار باید تخصصی انجام شود و برای انجام این کار نیز باید از توان و مهارت افراد متخصص و قوی در بخش خصوصی استفاده شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران

کد: 7516 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر بازدید: 1317 ساعت: 8:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش ۴ درصدی قیمت خرید شیرخام /۶۰ درصد مطالبات دامداران پرداخت شد ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
2 پروش ماهی در کاخانه تولید گلاب/به خاطر کم‌آبی به سراغ گلاب رفتیم ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
3 واردات شکر آغاز شد/ برای 5 ماه آینده در انبارها شکر داریم ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
4 هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
5 طرز تهیه اسپاگتی پای، با پاستای نواری! ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
6 خواص مصرف فلفل دلمه برای افراد دیابتی ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
7 کاهش خطر سکته با مصرف کمتر نمک ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
8 4 خاصیت مهم دارچین برای بدن ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ دي
9 شیر مادر و اهمیت آن ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
10 افزایش احتمال بروز سکته مغزی با مصرف گوشت قرمز ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
11 میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  بالاخره ته دیگ بخوریم؟ سرپرست دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت اعلا...

  آیا كمبود خواب عاملی برای چاقی است؟ كارشناسان بهداشتی در كانادا تاكید كردند بر اساس شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای غلات کامل یا سبوس‌دار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند و از جمله سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند که بهتر است همه گروه‌های سنی از آن استفاده کنند.
چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.

حامیان