علیرضا مروت‌پور:
روز جهانی غذا فرصتی برای حضور در بازارهای جهانی




 به گزارش لقمه، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ایران با اشاره به نزدیک شدن به روز جهانی غذا گفت: روز جهانی غذا روزی است که در تمام دنیا راجع به این صنعت صحبت می‌شود و حساسیت این صنعت را می‌رساند. اما در روز جهانی غذا فقط نباید جشن این روز را برگزار کنیم، بلکه باید این روز پایه‌ای باشد برای انجام کارهای اصولی و در دست گرفتن بازارهای جهانی.

علیرضا مروت‌پور با اشاره به موقعیت اقلیمی خوب ایران در بخشهای کشاورزی و غذایی گفت: موضوع غذا در تمام دنیا با موضوعاتی که در زندگی روزمره و اقتصاد دنیا است متفاوت است. روزانه همه انسانها به غذا نیاز دارند و کشورها برای تولید مواد اولیه غذایی هم برای مصرف داخلی خود و هم برای صادرات و تامین نیاز کشورهای دیگر تلاش زیادی می‌کنند و به همین دلیل این صنعت استراتژیک نیازمند حمایت دولت است.

وی افزود: در کشور ما به دلیل موقعیت اقلیمی خوب و مناسبی که وجود دارد می‌توانیم بازارهای خارجی را در دست بگیریم اما متاسفانه به دلیل عدم مدیریت کارآمد و صحیح در صنعت کشاورزی و غذایی، این توسعه هنوز صورت نگرفته است در حالی که کشور ما یکی از غنی‌ترین منابع کشاورزی و غذایی را در بین کشورهای دنیا در اختیار دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات نان صنعتی ماشینی ایران افزود: اگر در چرخه کشاورزی ما در ابتدای کار از انتخاب بذر تا مراحل بعدی (آبیاری، سمپاشی، کود و ...) کار اصولی انجام شود و دولت نظارت کامل داشته باشد، جلوی کشاورزی غیرتخصصی گرفته می‌شود و ضایعات مواد غذایی به حداقل رسیده و محصولات سالم‌تر و باکیفیت‌تری به دست مردم می‌رسد.

مروت‌پور درباره مشکلات واحدهای نان صنعتی کشور نیز گفت: متاسفانه صدور بخشنامه‌های مختلف و بدون اساس و افراد غیرمتخصص خسارتهایی را به این صنعت وارد کرده است. حتی در طرح تولید نان سنتی به روش صنعتی نه تنها در صنعت نان کشور اتفاق مفیدی نیفتاد بلکه سرمایه کشور به هدر رفت. این کار باید تخصصی انجام شود و برای انجام این کار نیز باید از توان و مهارت افراد متخصص و قوی در بخش خصوصی استفاده شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :کانون انجمن‌های صنفی صنایع غذایی ایران

کد: 7516 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر بازدید: 1292 ساعت: 8:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 چند توصیه برای افطار و سحر روزه داران ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
3 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
4 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
5 درخواست رئیس هیات مدیره مرغداران از وزیر کشاورزی/ مرغداران را نجات دهید ۱۳۹۷ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
6 ماشین‌سازی بدون دانش روز یعنی درجا زدن….. ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت
7 قیمت مرغ در بازار به 8600 تومان رسید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
8 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
9 دوربین‌های عکاسی پیشنهادی برای نوروز ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
10 گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
11 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  انبه تنظیم کننده قندخون افراد چاق اثرات طبی انبه به تازگی بیشتر شناخته شده است و برخ...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

  آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آلرژی و مشکلات گوارشی در کودکان با مواد غذایی با ماندگاری بالا فلوشیب سم‌شناسی گفت: مواد غذایی با ماندگاری بالا به دلیل داشتن مواد افزودنی و شیمیایی باعث عوارض گوارشی و آلرژی در کودکان زیر ۲ سال می‌شود.
پوستی بدون چروک می‌خواهید؟ بخوانید خوردن کاکائو و سویا یا خوابیدن به پشت و استفاده از عینک، بافت‌های پوستی را قوام می‌بخشد و از پیدایش چین و چروک جلوگیری می‌کند.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.