تربچه بخورید تا پوستی صاف و درخشان داشته باشید


مصرف منظم سبزیجات علاوه بر سلامتی بدن و نشاط و تندرستی به تنظیم قند خون و بهبود عملکرد بدن کمک می‌کند، یکی از موارد پرمصرف سبزیجات، تربچه است.

دالوند، کارشناس تغذیه در این باره گفت: تربچه گیاه بومی کشورهای آسیای جنوبی است که در این کشورها ابتدا جزو داروهای گیاهی بود و رفته رفته مردمان این منطقه آن را وارد سبد غذایی خود کردند، با ورود اروپایی‌ها به کشورهای جنوبی، آسیایی‌ها این گیاه را با خود به اروپا بردند، با توجه به این که تربچه در همه شرایط آب و هوایی قابلیت کشت دارد، خیلی سریع تکثیر شد و به نقاط دیگر جهان راه یافت.

وی افزود: تربچه گیاهی است یک ساله که ارتفاع آن تا یک متر هم می‌رسد، برگ‌های ناصاف و کرک‌دار دارد و در دو نوع تربچه سفید و قرمز کشت می‌شود.

وی ادامه داد: تربچه جزو سبزی‌جاتی است که در سبد غذایی خانوارهای ایرانی قرار دارد و معمولا در کنار سایر سبزی‌جات از جمله تره، نعناع و ریحان مورد استفاده قرار می‌گیرد و از جهتی برای تزیین در سفره‌ها نیز مصرف می‌شود.

دالوند تصریح کرد: تربچه دارای کمی مواد قندی، نشاسته و مواد چرب و هیدروکربنه است که ویتامین‌های گروه ب و ث را نیز در خود جای داده است، آب تربچه دارای خاصیت پاک‌کنندگی و نرم سازی مخاط بینی، معده، کیسه صفرا و ریه‌هاست و به دلیل بالابودن فیبر بالا در درمان یبوست مفید است.

وی توصیه کرد: هنگام خرید تربچه اعم از تربچه سفید و قرمز، تربچه‌ها سالم و تازه باشند، پوستی شفاف اندکی سفت و بدون چین و چروک داشته باشد، معمولا اگر تربچه خیلی تند بوده و حالت ترد بودن به خود گرفته باشد، نشان از تازگی آن است و باید از استفاده تربچه‌های خیلی بزرگ و خیلی کوچک خودداری شود.

دالوند افزود: اگر تصمیم دارید تربچه را در مدت زمان طولانی نگهداری کنید باید آن را خوب شسته، بعد داخل یک نایلون فریزری قرار دهید و سپس آن را داخل یخچال بگذارید که به مدت دو هفته قابل نگهداری است، البته باید از یخ‌زدگی آن جلوگیری شود.


نقل از :ایسنا

کد: 755 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۹ اسفند بازدید: 8836 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
2 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
3 این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين
4 انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
5 خرم سلطان چگونه چاقی را به لاغری تبدیل کرد؟! ۱۳۹۳ چهارشنبه ۶ فروردين
6 طرز تهیه انواع جوانه‌‌ها در منزل ۱۳۹۲ شنبه ۲ آذر
7 مواد غذایی کلیدی برای سلامت ریه ها ۱۳۹۲ جمعه ۲۴ آبان
8 روش تهیه ترشی تربچه ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان
9 کدام سبزی‌ها نیترات بیشتری جذب می‌كنند؟ ۱۳۹۱ شنبه ۱۴ بهمن
10 غذاهای ضد سرطان و ضد چاقی را بشناسید ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲ آذر
11 روش تهیه سالاد رژیمی مدیترانه ای ۱۳۹۱ شنبه ۲۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مناسب فصل پاییز و طبع سرد افراد یک متخصص طب سنتی با اشاره به بیماری‌های فصل پاییز ...

  کله پاچه خورها بخوانند لقمه: کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران...

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت