بهترین ظرف برای نوشیدن آب


بهترین ظروف برای نوشیدن آب، کاسه چینی و سفالی است که سرش باز باشد که آب زیاد دیده شود ولی ته آن تنگ تر باشد که در حقیقت آب کم باشد که سر آن که باز است فرد تصور کند که آب فراوان می‌نوشد و جنبه روانی رعایت شود.

 به گزارش لقمه، بهترین ظروف برای نوشیدن آب، کاسه چینی و سفالی است که سرش باز باشد که آب زیاد دیده شود ولی ته آن تنگ تر باشد که در حقیقت آب کم باشد که سر آن که باز است فرد تصور کند که آب فراوان می نوشد و جنبه روانی رعایت شود.

توصیه شده است که ظرف سفید باشد تا تمیزی ظرف دیده شود. نوشیدن آب در ظرف قلعی و روئی عطش را خیلی سریع کاهش می دهد ولی گفته شده که در طب سنتی و اسلامی نوشیدن آب در ظروف زرین(طلا) و نقره ای حرام و مضراست و در طب ایرانی هم ذکر کردند که چرا حرام است. نوشیدن آب در ظروف زرین (طلا)و نقره ای تقویت کننده قلب محسوب می شود ولی سبب ایجاد بیماری های قلبی مانند تپش قلب می شود و به همین دلیل از نظر شرع هم منع شده است.

نوشیدن آب نیز آدابی دارد. باید آب آهسته و حداقل در سه نفس نوشیده شود. بین وقفه های نوشیدن فرد ظرف را کنار بگذارد و دوباره شروع به نوشیدن کند یعنی فرد وقت آن را بدهد که آب پایین رود.

از ریختن آب در دهان، فوت کردن در آب، خوابیدن بعد از آب یا در حالت خوابیده آب نوشیدن پرهیز شود. بهترین زمان برای نوشیدن آب زمان عطش صادق است یا زمانی که غذا از معده عبور کرده باشد یعنی حداقل یک تا دو ساعت از غذا خوردن گذشته باشد و احساس سبکی در شکم فرد ایجاد شده باشد.

مصرف آب بین غذا یا بعد از غذا در ایجاد درد معده و هضم بسیار موثر است. یکی از مهم ترین توصیه هایی که طبی ایرانی به افرادی که مبتلا به بیماری های معده هستند، این است که همراه غذا مایعات ننوشند.

فاطمه علیزاده پژوهشگر طب سنتی می گوید: موادغذایی که غذا را نرم کند مانند ماست همراه با غذا مصرف نکنند همچنین غذا را به خوبی بجوند.بعد از هضم غذا اگر احساس تشنگی داشت یک ساعت بعد از غذا مایعات بنوشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 7665 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر بازدید: 2835 ساعت: 12:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟ ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
2 اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
3 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
4 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
5 تأثیر معجزه‌آسای‌ روغن کنجد در تقویت پیاز مو ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
6 این چترهای سفید دوست داشتنی چه خواصی دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
7 مواد غذایی مفید و مضر برای کلیه‌ها را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
8 شناسایی نوعی ماده‌ سمی سرطان‌زا در ترکیبات غذایی پرمصرف با کمک نانو ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
9 شناسایی ماده‌ خطرناک غذاهای کنسروی در 20 ثانیه ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
10 بخور، نخورها برای کبدچرب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
11 چاق‌های سالم و بیماری‌های جدی! ۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  سبوس گندم، برای سیستم گوارشی مفید است لقمه: سبوس گندم، فیبر غذایی است که در آب حل نمی شو...

  سرکه سیب و تسکین سرفه‌های خشک نتایج برخی از پژوهش‌ها نشان داده است سرکه سیب برای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت قصد داریم وارد روش‌های نوین اصالت‌سنجی شویم و دستگاه‌های مربوط به آن را پیدا کرده‌ایم که در این صورت دیگر امکان تخلف برای متخلفان ایجاد نمی‌شود.
موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .