نتایج دومین جشنواره عکس یلدا اعلام شد


جلسه انتخاب نهایی آثار راه یافته به نمایشگاه دومین مساقه عکس یلدا برگزار شد و 24 اثر به نمایشگاه این دوره راه پیدا کردند.

یکی از آثار راه یافته به نمایشگاه اثر امید جعفرنژاد

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، رو زگذشته، دوشنبه مورخ 7 اسفند ماه، جلسه نهایی انتخاب نهایی دومین جشنواره عکس یلدا با حضور حسن غفاری، مجید ناگهی و حسین کریم‌زاده به عنوان هیات انتخاب و محمدصالح حجت‌الاسلامی دبیر مسابقات در محل لابراتوار تخصصی چاپ عکس سین برگزار شد و در پایان 24 اثر به نمایشگاه راه پیدا کرد.

حجت الاسلامی در این خصوص تصریح کرد: با توجه به دغدغه برگزار کنندگان نسبت به برپایی نمایشگاهی با کیفیت و فراگیر از این آیین زیبای ملی، آثار دریافت شده با دقت و وسواس بیشتری بررسی شدند و در نتیجه تعداد آثار راه یافته به نمایشگاه نسبت به سقفی که در فراخوان اعلام شده بود کمتر شده اما تصمیم بر این شد که با توجه به غیر رقابتی بودن این دوره جشنواره و برای تشویق یشتر هنرمندان شرکت کننده، به هر اثر حق التصویر بیشتری تعلق گیرد و بنابراین میزان حق‌التصویرها به 50 هزار تومان در ازای هر اثر افزایش یافت، ضمن اینکه به کلیه هنرمندان حاضر در نمایشگاه گواهی شرکت نیز داده خواهد شد.


از چپ به راست: حسین کریم‌زاده- مجید ناگهی- حسن غفاری- محمدصالح حجت‌الاسلامی

این گزارش حاکی است علی رغم اطلاع رسانی دیرهنگام برای این جشنواره، تعداد 493 اثر از 110 عکاس برای دبیرخانه ارسال شد که 240 عکس از 53 عکاس به مرحله انتخاب نهایی راه پیدا کردند و در نهایت 24 اثر از 20 عکاس برای نمایشگاه انتخاب شدند.
شایان ذکر است تنها حامی این دوره جشنواره که به دلیل تلاقی با ایام سوگواری پس از سه سال وقفه، برگزار ‌شد، خانه هنرمندان ایران است.

اسامی هنرمندانی که آثارشان در این نمایشگاه پذیرفته شده عبارتند از: سمیرا ابراهیمی، آمنه اسدی فرد، میثم امانی، امید جعفرنژاد، جواد حقیقت‌ناصر، عبدالرحمن مجرد، عبدالله حیدری (با 2 اثر)، هادی دهقان‌پور، محسن سجادی، هادی عسگری، احسان عظیمی، جابر غلامی، جمشید فرجوندفردا، حسن قائدی، احمدرضا کریمی، سعید کریمی نژاد (با 3 اثر)، داوود کهن‌ترابی، مهدی معتمد، منصوره معتمدی، حامد ملک‌پور و مرتضی نیکوبذل (با 2 اثر).

گفتنی است به زودی نتایج پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های حسینی نیز اعلام خواهد شد.

دبیر خانه مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی از سال 1387 با تا کنون 16 دوره مسابقه موفق را موضوعات سفره‌های افطاری، سفره‌های حسینی‌، سفره‌های یلدا و سفره‌های هفت سین برگزار کرده و با برگزاری پنجمین دوره مسابقه عکاسی از سفره‌های هفت سین در نوروز 92 پنجمین سال فعالیت خود را به اتمام خواهد رساند.




خبرگزاری ایسنا

خبرگزاری شبستان

همشهری آنلاین

آرت‌نا

سیمرغ
 




کد: 3355 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۸ اسفند بازدید: 6364 ساعت: 10:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
4 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
5 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
6 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
7 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
8 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
9 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
10 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
11 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  درمان تبخال با نسخه های خانگی و طبیعی در میان شیوه​های طبیعی درمان تبخال ، روشهایی وجود ...

  ورزش های قندسوز را بشناسید درمان مناسب بیماری پیچیده دیابت علاوه بر همکاری، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
7 نکته برای غذا خوردن در رستوران پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.