ستاد تنظیم بازار فرصتی برای تعامل دولت و بخش خصوصی


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران گفت: ستاد تنظیم بازار باید مجالی برای تعامل بیشتر دولت با بخش خصوصی باشد تا با اطلاعات خرد و کلان و تجارب طرفین نسبت به رفع موانع تولید و تجارت اقدامات موثر انجام شود.

 به گزارش لقمه، کاوه زرگران تصریح کرد: باید با استفاده از توان بخش خصوصی و تقویت آن نسبت به کاهش و منطقی کردن اندازه دولت و کاهش دخالت دولت در اقتصاد کشور اقدام شود.

وی اضافه کرد: ستاد تنظیم بازار متاسفانه به دلیل عدم تسلط کافی بر ساز و کار حرفه ای بازار و تجارت، تا به امروز نتوانسته از انجام مسئولیت محوله نمره قبولی بگیرد.

وی افزود: با وجود علاقه مندی و اعلام آمادگی بخش خصوصی، این ستاد تا به امروز تعامل مناسبی با بخش خصوصی به عنوان منبع مطلع از بازار، نداشته و تصمیم گیری های این ستاد پشت درهای بسته بدون حضور تشکل های اقتصادی ذینفع برگزار شده است.

دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران ادامه داد: ستاد تنظیم بازار در بین تمام تشکل های حوزه غذا و کشاورزی در کشور تنها با یک انجمن ارتباط برقرار کرده و حتی از شنیدن مواضع و مشکلات تشکل های موازی دیگر که همان کالا را وارد و مصرف می کنند، طفره می رود.

زرگران گفت: تمام اطلاعات و ارتباطات در ستاد تنظیم بازار فقط برای یک صنعت خاص در نظر گرفته شده و نتیجه این عملکرد در سال 93 به جای مدیریت و ایجاد ثبات و تعادل بازار باعث ایجاد کمبود آن کالا و ایجاد بازار سیاه شد به نحوی که باعث توقف تولید برخی خطوط کارخانجات صنایع غذایی در اسفند ماه سال گذشته شده است و علی رغم کاهش قیمت جهانی ماده اولیه بازهم کارخانجات تولیدی آن ماده را گران تر از قیمت واقعی خریداری کنند.

وی افزود: این در حالی است که تشکل های ریشه داری مثل انجمن قند و شکر و یا آردسازان با قدمت بیش از پنجاه سال و ساختار سازمانی قوی تر همچنان پشت درهای بسته تنظیم بازار مانده اند.

 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 8023 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۳۱ ارديبهشت بازدید: 1948 ساعت: 12:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.