روغن پالم در کدام صنعت بیشترین مصرف را دارد؟


دبیر انجمن صنایع غذایی در خصوص استفاده از روغن پالم در صنایع غذایی گفت: از نظر وزارت بهداشت تمام فرآورده‌هایی که نیاز به سرخ‌کردن دارند باید از روغن سرخ‌کردنی که دارای روغن پالم است استفاده کنند.

به گزارش لقمه، کاوه زرگران در گفت‌وگویی اظهار کرد: تمامی روغن‌هایی که برای سرخ‌کردن مورد استفاده قرار می‌گیرند، در تهیه آنها از روغن پالم به میزان استاندارد استفاده شده است.

وی با بیان این‌که از فرآورده‌های مختلف روغن استخراج می‌شود، گفت: با توجه به این‌که روغن پالم مقاومت بیشتری در مقابل سرخ‌کردن دارد در امور سرخ‌کردنی از این روغن استفاده می‌شود.

دبیر انجمن صنایع غذایی در پاسخ به این سوال که علاوه بر روغن سرخ‌کردنی در کدام یک از صنایع غذایی روغن پالم استفاده می‌شود؟ گفت: در صنعت بستنی تنها دو درصد آن هم به صورت مجاز و با مجوز وزارت بهداشت از روغن پالم استفاده می‌شود.

زرگران اظهار کرد: روغن پالم اگر در حد مجاز استفاده شود نه تنها ضرر ندارد بلکه از سایر روغن‌های هیدورژنی سالم‌تر است.

گلایه صنایع غذایی از فاصله ستاد تنظیم بازار

دبیر انجمن صنایع غذایی گفت: فاصله ستاد تنظیم بازار و بخش خصوصی موجب شده که در بسیاری از تصمیم‌گیری‌ها صنایع غذایی نقشی نداشته باشند.

زرگران ضمن گلایه از تصمیم‌گیری‌های ستاد تنظیم بازار اظهار کرد: ستاد تنظیم بازار هیچ تمایلی برای برقراری ارتباط با بخش خصوصی ندارد و همین موضوع موجب شده که تصمیم‌گیری‌های نادرستی در بازار اتفاق افتد.

به گفته وی برخی از تصمیم‌گیری‌های ستاد تنظیم بازار در ماه‌های اخیر از جمله در زمینه روغن نشان از نادرستی سیاست‌های ستاد تنظیم بازار دارد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8039 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۱ خرداد بازدید: 2017 ساعت: 3:05 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت