آخرین وضعیت ذخیره‌سازی میوه، مرکبات، گوشت مرغ و گوشت قرمز


در حالی که بیش از 80 هزار تن گوشت مرغ ذخیره‌سازی شده، میزان قابل توجهی از ذخیره‌سازی گوشت قرمز به دلیل کسری در تولید داخل از محل واردات انجام شده است.

به گزارش لقمه، علی پورکاوه، مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار درباره وضعیت ذخیره‌سازی میوه، مرکبات، گوشت مرغ و گوشت قرمز با بیان مطلب بالا اظهار کرد: ذخیره‌سازی میوه و مرکبات مشابه سنوات گذشته انجام شده و برنامه‌ریزی آن از فصل برداشت میوه‌ها آغاز شده بود.

وی درباره‌ی اهداف ذخیره‌سازی میوه و مرکبات خاطر نشان کرد: حمایت از تولید در فصل برداشت و حمایت از مصرف‌کنندگان در زمان عرضه جزو اصلی‌ترین اهداف ذخیره‌سازی بوده است.

پور‌کاوه با بیان این‌که ذخیره‌سازی میوه و مرکبات شب عید از خرداد‌ماه آغاز شده است، خاطر نشان کرد: از این‌رو به منظور تنظیم بازار شب عید 65 هزار تن پرتقال و 35 هزار تن سیب ذخیره‌سازی شده‌ است.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار با تاکید بر این که مبادی تامین و توزیع در این فرآیند به یکدیگر متصل شده‌اند، خاطر نشان کرد: تولید‌کنندگان و توزیع‌کنندگان در حوزه ذخیره‌سازی تامین و توزیع، بخش خصوصی، تشکل‌ها و اتحادیه‌ها هستند و دولت سعی در کمترین دخالت در موضوع ذخیره‌سازی را دارد.

وی ادامه داد: مکانیزم ما برای حمایت از تولید، توسعه انبار‌ها و مکانیزم نگهداری مرکبات و سردخانه‌ها و صنایع بسته‌بندی در راستای تنظیم بازار شب عید بوده و از جمله دستاورد‌های ما در طی چند سال ذخیره‌سازی بوده است.

پورکاوه با بیان این‌که در پایان سال توزیع انجام می‌شود خاطر نشان کرد:‌از این رو توزیع، حمل‌ونقل و هماهنگ‌سازی با سایر دستگاه‌های ذیربط از همان زمان آغاز ذخیره‌سازی شروع شده است.

مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار گفت: سنوات قبلی قابل توجه است و امکان سهولت کالا‌رسانی در سراسر کشور وجود دارد. مثل ذخیره‌سازی گوشت مرغ، گوشت قرمز، روغن نباتی و برنج که با توجه به نیاز هر استان و شرایط تقاضای کالا در هر ماه در سراسر کشور انجام شده است.

وی درباره‌ی ذخیره‌سازی گوشت و مرغ تصریح کرد: ذخایر گوشت مرغ بیشتر از محل تولید داخل اتفاق افتاده و ذخیره‌سازی بیش از نیاز در ایام خاص انجام شده است.

او با بیان اینکه تنظیم بازار با هدف توسعه و افزایش تولید و کمک به آن است، درباره‌ی میزان ذخیره‌سازی گوشت مرغ و گوشت قرمز بیان کرد: از آنجایی که ما ماهانه با مازاد 20 هزار تن از تولید گوشت مرغ مواجه هستیم، این 20 هزار تن ذخیره شده و در حال حاضر بیش از 80 هزار تن مرغ ذخیره‌سازی شده است.

وی در پایان درباره‌ ذخیره‌سازی گوشت قرمز با تاکید بر این‌که ذخیره‌سازی گوشت قرمز بیشتر از محل واردات بوده است، افزود: ذخیره‌سازی قابل توجهی نیز در زمینه‌ی گوشت قرمز عمدتا از محل واردات داشته‌ایم، زیرا گوشت قرمز در تولید داخل با کسری مواجه شده است.


نقل از :ایسنا

کد: 2673 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي بازدید: 2700 ساعت: 1:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

  رستوران‌ها بحران چاقی را در کودکان تشدید می‌کنند متخصصان تغذیه هشدار دادند کودکان در رستوران‌ها بیش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت