میوه‌های آلوده برگشت خوردند/ نحوه شناسایی محموله‌های آلوده در مرز


رئیس سازمان حفظ نباتات از شناسایی ۲۵ کانتینر میوه آلوده در مرز پیرانشهر خبر داد و گفت: به همت مسئولان کشوری و استانی از ورود این محموله‌ها به داخل جلوگیری شد و تمامی میوه‌ها برگشت خوردند.

به گزارش لقمه، محمدعلی باغستانی ﻣﯿﺒﺪی در گفتگویی اظهارداشت: ۲۵ کانتینر میوه شامل پرتقال، انگور و شلیل قرار بود از مرز پیرانشهر وارد و در کشور توزیع شود.

وی با اشاره به اینکه محموله فوق دارای گواهی بهداشت کشور عراق بوده است، افزود: قرار بود این میوه‌ها به عراق برود اما به ایران آمده بودند.

باغستانی با بیان اینکه در مناطق مرزی برای واردات پیله وری مجوز داده می‌شود، اظهارداشت: این محموله‌ها نیز تحت عنوان پیله وری وارد محوطه گمرک شده بود اما داخل کشور نشد و در نقطه صفر مرزی ماند تا مراحل مربوط به مباحث قرنطینه‌ای آنها طی شود.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور با بیان اینکه در بحث قرنطینه، یافتن یک نمونه آلوده در محموله‌ای سلامت کل آن محصولات را زیر سئوال می‌برد، اضافه کرد: ما در این محموله‌ها نمونه‌هایی پیدا کردیم که آلوده به مگس میوه بودند.

باغستانی، نداشتن گواهی بهداشت ایران و ضدعفونی نبودن این میوه ها را مورد اشاره قرار داد و گفت: به دلایل مذکور تصمیم گرفته شد این محموله‌ها برگشت بخورند و با همکاری فرمانداری پیرانشهر، استانداری و سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی از ورود این میوه‌ها به داخل کشور ممانعت شد، ضمن اینکه این محموله‌ها از امروز جمعه از کشور خارج می شوند.

وی افزود: با همت مسئولان استانی و کشوری از واردات این میوه‌ها به داخل کشور جلوگیری و تمامی ۲۵ کانتینر میوه برگشت خوردند.

این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش که آیا مشخص شده چه کسانی این واردات را انجام داده بودند؟ گفت: این مساله در حال پیگیری است.

باغستانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه این میوه ها از کدام کشور وارد ایران شدند؟ پاسخ داد: این میوه‌ها مصری بودند و از طریق بندر مرسین ترکیه قرار بود به عراق بروند اما به ایران آورده شده بودند.

 بازگشت به صفحه نخست
 




کد: 8081 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۹ خرداد بازدید: 1789 ساعت: 4:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 85 درصد سموم کشاورزی چینی هستند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه افسردگی و رژیم لاغری یک رژیم سبک منجر به افسردگی نمی شود، اما تغذیه ناک...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
«آب» بلای جان خالق «چالش سطل آب یخ» شد خبر غرق شدن مبتکر «چالش سطل آب یخ» شوک بزرگی برای هواداران و مجریان سطل آب یخ بود. این در حالی است که این چالش به تازگی وارد بعضی کشورها از جمله ایران شده و همچنان در حال گسترش است.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!