روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس


دلمه برنج غذایی جدید و خوشمزه است که به راحتی نیز تهیه می شود.

مواد لازم:

دو پیمانه پلوپز برنج
دو عدد تخم مرغ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه یک عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه و گوجه به میزان دلخواه
نمک٬ زردچوبه٬ فلفل و ادویه و روغن به دلخواه

 

مواد لازم برای سس (دلخواه):

نصف پیمانه رب انار
دو پیمانه آب

 

روش تهیه:

۱- دو پیمانه برنج را در قابلمه ریخته و نصف قابلمه را آب کنید و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. وقتی که به صورت شفته درآمد از روی حرارت بردارید و با گوشت‌کوب آن را له کنید. سپس دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید تا به شکل زیر درآید.

 

 

۲- پیاز و فلفل دلمه را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و سپس زردچوبه و گوجه و رب را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.

 

 

۳- برنج را به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست خود صاف کنید و مقداری مایع گوشت را در وسط آن بگذارید و با برنج روی آن را بگیرید.

 

 

۴- سپس آن را در روغن گذاشته و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. دلمه برنج آماده است اما اگر با طعم ترش و شیرین میانه دارید می‌توانید سس را نیز تهیه کرده و بعد غذا را سرو کنید.

 

 

۵- رب انار را در آب حل می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید و پس از آن دلمه‌ها را داخل این محلول می‌چینیم تا پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه سس به خورد دلمه‌ها رود و پس از این مرحله٬ دلمه برنج آماده سرو است.

 

 

دستور از شهره محسنی نسب

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8111 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير بازدید: 4443 ساعت: 9:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۶ علامت چرب شدن کبد پایگاه خبری لقمه: کبد چرب محصول زندگی بی‌تحرک و تغ...

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

  بخورنخورهای رشد قدی کودکان اگر منحنی رشد قدی نوزاد نزولی باشد، نشان‌دهنده آن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
زیتون بخورید تا سکته نکنید و سرطان نگیرید برای اینکه وزنتان کاهش یابد، سکته نکنید، سرطان نگیرید، دچار آسم نشوید و برای ده‌ها فایده دیگر؛ حتماً زیتون مصرف کنید.
آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.