مواد لازم:
دو پیمانه پلوپز برنج
دو عدد تخم مرغ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه یک عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه و گوجه به میزان دلخواه
نمک٬ زردچوبه٬ فلفل و ادویه و روغن به دلخواه
مواد لازم برای سس (دلخواه):
نصف پیمانه رب انار
دو پیمانه آب
روش تهیه:
۱- دو پیمانه برنج را در قابلمه ریخته و نصف قابلمه را آب کنید و روی حرارت میگذاریم تا بپزد. وقتی که به صورت شفته درآمد از روی حرارت بردارید و با گوشتکوب آن را له کنید. سپس دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید تا به شکل زیر درآید.
۲- پیاز و فلفل دلمه را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و سپس زردچوبه و گوجه و رب را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.
۳- برنج را به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست خود صاف کنید و مقداری مایع گوشت را در وسط آن بگذارید و با برنج روی آن را بگیرید.
۴- سپس آن را در روغن گذاشته و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. دلمه برنج آماده است اما اگر با طعم ترش و شیرین میانه دارید میتوانید سس را نیز تهیه کرده و بعد غذا را سرو کنید.
۵- رب انار را در آب حل میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید و پس از آن دلمهها را داخل این محلول میچینیم تا پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه سس به خورد دلمهها رود و پس از این مرحله٬ دلمه برنج آماده سرو است.
دستور از شهره محسنی نسب
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه