روش تهیه مرحله به مرحله دلمه برنج+ عکس


دلمه برنج غذایی جدید و خوشمزه است که به راحتی نیز تهیه می شود.

مواد لازم:

دو پیمانه پلوپز برنج
دو عدد تخم مرغ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه یک عدد
پیاز یک عدد
رب گوجه و گوجه به میزان دلخواه
نمک٬ زردچوبه٬ فلفل و ادویه و روغن به دلخواه

 

مواد لازم برای سس (دلخواه):

نصف پیمانه رب انار
دو پیمانه آب

 

روش تهیه:

۱- دو پیمانه برنج را در قابلمه ریخته و نصف قابلمه را آب کنید و روی حرارت می‌گذاریم تا بپزد. وقتی که به صورت شفته درآمد از روی حرارت بردارید و با گوشت‌کوب آن را له کنید. سپس دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید تا به شکل زیر درآید.

 

 

۲- پیاز و فلفل دلمه را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. بعد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و سپس زردچوبه و گوجه و رب را اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد.

 

 

۳- برنج را به اندازه یک گردو بردارید و در کف دست خود صاف کنید و مقداری مایع گوشت را در وسط آن بگذارید و با برنج روی آن را بگیرید.

 

 

۴- سپس آن را در روغن گذاشته و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. دلمه برنج آماده است اما اگر با طعم ترش و شیرین میانه دارید می‌توانید سس را نیز تهیه کرده و بعد غذا را سرو کنید.

 

 

۵- رب انار را در آب حل می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید و پس از آن دلمه‌ها را داخل این محلول می‌چینیم تا پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه سس به خورد دلمه‌ها رود و پس از این مرحله٬ دلمه برنج آماده سرو است.

 

 

دستور از شهره محسنی نسب

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8111 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۶ تير بازدید: 4798 ساعت: 9:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
8 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
11 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درما...

  نصف آووکادو برای کنترل گرسنگی پایگاه خبری لقمه: اگر شما هم جزو افرادی هستید که ا...

  از مصرف لبنیات پرچرب بپرهیزید یک متخصص تغذیه ضمن تاکید بر اصلاح الگوی غذایی، بر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.