مصرف غذاهای چرب در وعده افطار ممنوع!


یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش با اشاره به بیماری کبد چرب گفت: این بیماری به خودی خود تهدید کننده نیست، اما ممکن است در طولانی مدت به بیماری‌های مغزی، قلبی یا بیماری‌های کبد منجر شود.

به گزارش لقمه، عباس یزدان‌بد، با اشاره به نکات تغذیه‌ای روزه‌داران تصریح کرد: توصیه می‌شود روزه‌داران ازمصرف غذاهای پرچرب بعد از افطار پرهیز و از غذاهای گیاهی، سبزیجات ومیوه‌جات بیشتراستفاده کنند.

یزدان‌بد با تاکید براینکه همچنین روزه‌داران ازغذاهای شور و نمک نیز باید پرهیز کنند، افزود: افرادی که روزه می‌گیرند بدن‌شان دچارکم آبی می‌شود، به همین دلیل لازم است مایعات بیشتری مصرف کنند.

وی همچنین توصیه کرد: روزه‌داران پرخوری نکنند وتعداد دفعات خوردن غذا را بعد از افطاری بیشتر کنند.

این فوق متخصص بیماری‌های گوارش در بخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به اینکه بیش از40 درصد مردم ایران به کبد چرب مبتلا هستند، افزود: این بیماری به خودی خود تهدید کننده نیست، اما ممکن است در طولانی مدت منجر به بیماری‌های مغزی، قلبی یا بیماری‌های کبد شود.

وی گفت: چربی کبد نشانه تغذیه بد و نامناسب بوده وهمچنین نشانه کاهش تحرک، بی‌حرکتی، عدم پیاده‌روی و... است.

وی توصیه کرد: افراد مبتلا به کبد چرب حتما از خوردن غذاهای پرچرب، پرهیز و به استفاده ازغذاها و میوه‌های سالم و پیاده‌روی توجه کنند.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست

 

در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.


نقل از :ایسنا

کد: 8140 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۴ تير بازدید: 2841 ساعت: 10:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
4 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 آشنایی با نکات تغذیه‌ای رمضان نوروزی ۱۴۰۲ دوشنبه ۷ فروردين
8 رژیم غذایی که به بهبود آلزایمر کمک می کند ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
9 خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی ۱۴۰۱ شنبه ۱۱ تير
10 یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
11 توصیه‌های تغذیه‌ای برای قبل از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ يکشنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری و لاغرشدن با 7 قدم کوتاه لاغر شدن و لاغر ماندن دغدغه بسیاری از مردم است.
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با بیان اینکه طی ۳۵ سال گذشته بیش از ۳.۱ میلیون هکتار از اراضی آبی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند اظهار کرد: این فناوری‌ها ضمن کاهش مصرف آب، موجب افزایش بهره‌وری و تولید در بخش کشاورزی شده‌اند.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.