طرز تهیه چند نوع اسموتی با گیلاس


با تهیه اسموتی گیلاس (cherry smoothie) یک تیر چند نشان بزنید؛ هم تشنگی‌تان را برطرف کنید هم کلی ویتامین و مواد معدنی به بدن‌تان برسانید.

به گزارش لقمه، باستان‌شناسان بقایای هسته گیلاس را در برخی از غارها و صخره‌های مسكونی ما قبل تاریخ پیدا كرده‏اند. این میوه تاریخی سرشار از آنتی‏اكسیدان است كه مدت‏هاست به خاطر این ویژگی‏اش مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفته. آنتی اكسیدان در جلوگیری از امراضی مانند سرطان، بیماری قلبی، فراموشی، آلزایمر، خوب عمل نكردن سیستم ایمنی، بیماری چشمی (آب مروارید) و ضعیف شدن ماهیچه‌ها و. . . نقش مهمی دارد.

 


رادیكال‏های آزاد قادرند سلول‏ها را تخریب كنند یا استرس را در بدن افراد به وجود آورند. تنها ماده‏ای كه می‌تواند مقابل این خرابكاری‏ها بایستد آنتی اكسیدان است. گیلاس هم جزء میوه‌هایی است كه می‏توان روی آنتی اكسیدان آن حساب باز كرد.

 

گیلاس شكلاتی

اسموتی گیلاس شكلاتی یك میان‌وعده سرشار از مواد مغذی است.


مواد لازم:

  • گیلاس 4 عدد
  • موز 1 عدد متوسط
  • پودر شكلات سیاه 3 قاشق چای‌خوری
  • شیرگردو 2 فنجان
  • دارچین 1 قاشق چای‌خوری
  •  نعناع 3 برگ


بعد از نوشیدن این اسموتی متوجه می‏شوید كه خستگی یك روز پرمشغله از بدن‌تان خارج شده و تنها دلیلش هم وجود شیرگردو و پودر كاكائو است. شكلات سیاه سرشار از منیزیم است كه به سلول‌ها كمك می‌كند تا انرژی بدن را تامین كنند. فسفر موجود در شكلات سیاه باعث ذخیره انرژی می‌شود. 


رفع تشنگی با گیلاس لیمویی

زمان كافی برای درست كردن صبحانه ندارید؛ با این حال ترجیح می‌دهید با معده خالی سركار حاضر نشوید. شاید اسموتی گیلاس و لیمو بتواند یك صبحانه كامل برای روزهای پرمشغله باشد.


مواد لازم:

  • هلو 1عدد
  • گیلاس 5 عدد
  •  حریره بادام 4/3 پیمانه (بهتر است به جای آب از شیر استفاده شود)
  • آب لیموترش تازه 1 عدد
  • یخ 2 الی 3 تكه
  • دانه چیا یك قاشق غذاخوری
  • اسفناج 1عدد


یكی از خاصیت‏های لیموترش این است که از پوكی استخوان جلوگیری می‌کند چون باعث جذب كلسیم می‏شود كه با توجه به چنین مزیتی تمام كلسیم حریره بادام در این اسموتی جذب بدن‌تان خواهد شد. به علاوه آب لیمو از عوامل خنك كننده در تابستان است كه می‌تواند عطش و حرارت بدن را رفع كند؛ البته هلو هم به دلیل 88 گرم آبی كه در خود ذخیره كرده در رفع تشنگی تاثیرگذار است.


گیلاس با عطر بهارنارنج

این روزها داشتن اعصابی آرام و به دور از تشویش كار آسانی نیست؛ اگر اسموتی گیلاس با عطر بهارنارنج را وارد برنامه غذایی روزانه‏تان كنید به‌طور حتما تاثیر آن را در زندگی‏تان احساس خواهید كرد.


مواد لازم:

  •  انبه 2/1
  •  گیلاس یخ زده 7 عدد
  •  موز 1 عدد متوسط
  •  عرق بهارنارنج 1 قاشق غذاخوری
  •  بستنی وانیلی یك قاشق غذاخوری


این اسموتی به دلیل وجود انبه و بهارنارنج می‏تواند یك مسكن خوب برای افرادی باشد كه مشكل سردرد دارند. به علاوه مصرف عرق بهار نارنج تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می‌‌‌برد و افرادی كه مشكل اختلال خواب دارند، می‌‌توانند پیش از خواب، مقداری از این اسموتی بخورند؛ البته حواستان باشد زیاده‌روی در خوردن بهارنارنج به‌ویژه هنگام ناشتا كبد را ضعیف می‌كند و باعث ضعف معده می‌شود؛ به همین دلیل بهتر است این اسموتی را بیشتر به صورت میان وعده میل كنید.


پروتئین طبیعی

این اسموتی به دلیل موادی كه دارد به خصوص میزان بالای پروتئین، می‌تواند یك میان وعده كاملا سالم باشد اما بیشترین كاربرد آن برای افرادی است كه دنبال پروش اندام هستند.


مواد لازم:

  • نوشیدنی كفیر 1 پیمانه
  • گیلاس 5 الی 6 عدد
  • ماست یونانی 2/1 پیمانه
  • تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
  • زغال اخته خشك یا تازه 4/1 پیمانه
  • ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
  • دارچین 2/1 قاشق چای‌خوری
  • روغن نارگیل 1 قاشق چای‌خوری
  • عسل به میزان دلخواه (ترجیحا یك یا 2 قاشق غذاخوری)
  • اسفناج یا كلم پیچ 1 پیمانه
  • توت خشك یا تازه 2/1 پیمانه


افرادی كه دنبال پرورش اندام هستند، می‌توانند از این پس بین ورزش یا میان‌وعده‌های‌شان از این اسموتی استفاده كنند. همچنین دیگر نیازی به مصرف پودر‌های پروتئین شیمیایی و كارخانه‌ای كه قیمت بالایی هم دارند، نیست؛ چرا كه این معجون می‌تواند بهترین جایگزین برای آنها باشد.

نكته

اگر مبتلا به دیابت هستید بهتر است  بدانید در خوردن گیلاس هیچ ممانعتی برای‌تان وجود ندارد؛ زیرا این میوه قند بالایی نداشته و در عوض خواص بی‌شماری هم دارد.  با این وجود نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد. این میوه قادر است معده را ضدعفونی كرده و یبوست را درمان كند. با این حال بهتر است این نكته را در مورد گیلاس بدانید كه آن را نباید بعد از غذا خورد زیرا باعث سنگین شدن معده می‏شود. با این حال اگر می‏خواهید از بیماری‏های كبدی و معده‌ای دور باشید بهتر است در فصلی كه گیلاس وجود دارد هر روز چند عدد از آن را میل كنید.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست

 

در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.


نقل از :مجله سیب سبز

کد: 8168 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد بازدید: 3495 ساعت: 7:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 زغال‌ اخته و این همه فایده ۱۳۹۲ يکشنبه ۲ تير
2 فواید تغذیه ای زغال اخته ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

  چگونه روغن زیتون طبیعی را از غیرطبیعی تشخیص دهیم؟ رییس مرکز تحقیقات زیتون کشور گفت: روغن زیتون خوب ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.