خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی می‌شود


خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزایش وزن و حتی چاقی برای افرادی شود که تحت رژیم هستند.

به گزارش لقمه، مطالعه جدید که در مجله روانشناسی سلامت منتشر شده نشان می دهد که خوردن "در حین راه رفتن" می تواند به افزایش وزن و حتی چاقی برای افراد رژیمی منجر شود.

در این مطالعه، محققان ۶۰ دانش آموز دختر را که به دو گروه افراد رژیمی و غیر رژیمی طبقه بندی شده بودند مورد مطالعه قرار دادند. هر شرکت کننده به صورت تصادفی برای خوردن شکوبار غلات تحت شرایط مختلف انتخاب شد: گروه اول همزمان با تماشای یک کلیپ پنج دقیقه ای از تلویزیون آن را خورد، گروه دوم در حین پیاده روی در راهرو و گروه آخر در حین گفتگو با یک دوست.

نتایج نشان داد که شرکت کنندگانی که در حین راه رفتن غذا می خوردند، پنج برابر بیشتر از دیگر شرکت کنندگان غذا مصرف می کنند و این منجر به افزایش وزن در این افراد می شود.

دانشمندان معتقدند که حس سیری نه تنها در نتیجه واکنش های مغزی و شیمیایی است بلکه تحت تاثیر یادگیری، احساسات و حواس پرتی نیز قرار می گیرد. اگر ما در حین راه رفتن یا در مقابل کامپیوتر غذا بخوریم کمتر احساس سیری خواهیم کرد زیرا حواسمان از غذا منحرف شده و ذهن ما قادر به درک ارتباط بین غذا و زمان غذا نخواهد بود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8228 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور بازدید: 1872 ساعت: 1:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
4 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
5 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
6 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
7 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
8 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
9 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
10 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
11 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

  با خواص درمانی انجیر آشنا شوید یک متخصص طب سنتی اعلام کرد: انجیر میوه‌ای سرشار از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
گرمای بدن در زمستان با این مواد غذایی گاهی با پوشیدن یک ژاکت پشمی باز هم بدنمان در سرمای زمستان گرم نمی‌شود اما با برخی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، بدن از درون گرم می‌شود و سرمای بیرون بدن تا حدی از بین می‌رود.
کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران پایگاه خبری لقمه: به نظر می رسد مردم از وجود قارچ های سمی اطلاع چندانی ندارند و اقدام و اطلاع رسانی به موقع دستگاه ها و نهادهای ذیربط می توانست از بروز بحران مسمومیت با اینگونه قارچ‌ها پیشگیری کند.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.