رجایی: اختصاص سهمیه دانشگاهی به روستاییان می تواند در اولویت قرار گیرد


پایگاه خبری لقمه: رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی معتقد است: کشاورزی غیرعلمی نتیجه نخواهد داد بنابراین چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.

مهندس رجایی رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «پایگاه خبری لقمه» اظهار داشت: کشاورزی یک علم است و در هر گوشه آن تخصص‌های مختلف وجود دارد و شاید دست کم بتوانیم صد رشته مختلف در بخش کشاورزی تعریف کنیم که لازم است در این حوزه به‌جود آمده و به کار گرفته شود تا بتوانیم یک کشاورزی روبه رشدی داشته باشیم.


وی تصریح کرد: بر اساس آنچه در آمار و ارقام قابل اثبات است این است که یک ریال سرمایه گزاری در بخش کشاورزی علم محور، بیست و پنج ریال ارزش افزوده تولید کرده است. بنابراین مجموعه ای که می تواند بیست و پنج برابر ارزش سرمایه گزاری خودش ارزش افزوده تولید کند حتما نیازمند این است که افراد مستعد، توانمند و دانشمند در آن مشغول به کار شوند و در غیر این صورت به نتیجه نخواهیم رسید.


رجایی در خصوص پیشنهاد خبرنگار «پایگاه خبری لقمه» مبنی بر اختصاص رشته‌های کشاورزی به جوانان روستایی جهت ارتقاء آگاهی و توان علمی کشاورزان روستایی، گفت: اختصاص سهمی به روستاییان در بخش کشاورزی دانشگاه‌ها را می‌توان به عنوان یک اولویت قلمداد کرد اما اعتقاد ما این است که کشاورزی زمانی می تواند نتیجه بخش باشد که دانش محور، علم محور و فناور محور باشد، در غیر این صورت هیچ وقت به جایی نمی رسد و برای اینکه این مسئله اتفاق بیفتد چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.


نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در خصوص تمایل نداشتن فارغ‌التحصیلان شهری رشته‌های کشاورزی به فعالیت در مزارع و حوزه کشاورزی گفت: این طور نیست که این تمایل وجود نداشته باشد بلکه ما نحوه بکارگیری و فعالیت در این حوزه را به ایشان یاد نداده‌ایم.


مهندس عباس رجایی تاکید کرد: من فکر می کنم که اتفاقا کشاورزی ما یکی از توفیقاتش این است که خصوصی است یعنی بیش از 95 درصد کشاورزی را در بخش خصوصی می بینیم. متاسفانه آن پنج درصد دولتی به این 95 درصد غالب شده است و ما اگر آن پنج درصد را هم اصلاح کنیم همه این مسائل حل می شود.


 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8382 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۹ آبان بازدید: 2625 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارایه تسهیلات با سود ۲۱ درصد ظلم به کشاورزان است ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ آبان
2 آب 9 سد در كشور سرریز شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.
12 عادت غذایی نشاط آور در این مطلب، تعدادی از این خوراكی‌ها و برخی از عادت‌های غذایی موثر در افزایش نشاط و انرژی را به شما معرفی می‌كنیم.
خوردن هندوانه برای این افراد ممنوع یک متخصص طب سنتی با اشاره به خواص هندوانه گفت: هندوانه میوه‌‌ای است که میزان بالایی سدیم و پتاسیم دارد به همین دلیل از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی مانند آسم،سکته قلبی و برخی سرطانها مانند سرطان روده و پروستات محافظت می‌کند.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟