رجایی: اختصاص سهمیه دانشگاهی به روستاییان می تواند در اولویت قرار گیرد


پایگاه خبری لقمه: رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی معتقد است: کشاورزی غیرعلمی نتیجه نخواهد داد بنابراین چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.

مهندس رجایی رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «پایگاه خبری لقمه» اظهار داشت: کشاورزی یک علم است و در هر گوشه آن تخصص‌های مختلف وجود دارد و شاید دست کم بتوانیم صد رشته مختلف در بخش کشاورزی تعریف کنیم که لازم است در این حوزه به‌جود آمده و به کار گرفته شود تا بتوانیم یک کشاورزی روبه رشدی داشته باشیم.


وی تصریح کرد: بر اساس آنچه در آمار و ارقام قابل اثبات است این است که یک ریال سرمایه گزاری در بخش کشاورزی علم محور، بیست و پنج ریال ارزش افزوده تولید کرده است. بنابراین مجموعه ای که می تواند بیست و پنج برابر ارزش سرمایه گزاری خودش ارزش افزوده تولید کند حتما نیازمند این است که افراد مستعد، توانمند و دانشمند در آن مشغول به کار شوند و در غیر این صورت به نتیجه نخواهیم رسید.


رجایی در خصوص پیشنهاد خبرنگار «پایگاه خبری لقمه» مبنی بر اختصاص رشته‌های کشاورزی به جوانان روستایی جهت ارتقاء آگاهی و توان علمی کشاورزان روستایی، گفت: اختصاص سهمی به روستاییان در بخش کشاورزی دانشگاه‌ها را می‌توان به عنوان یک اولویت قلمداد کرد اما اعتقاد ما این است که کشاورزی زمانی می تواند نتیجه بخش باشد که دانش محور، علم محور و فناور محور باشد، در غیر این صورت هیچ وقت به جایی نمی رسد و برای اینکه این مسئله اتفاق بیفتد چه روستایی و چه غیر روستایی، باید حتما این دانش را به دست بیاورد.


نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در خصوص تمایل نداشتن فارغ‌التحصیلان شهری رشته‌های کشاورزی به فعالیت در مزارع و حوزه کشاورزی گفت: این طور نیست که این تمایل وجود نداشته باشد بلکه ما نحوه بکارگیری و فعالیت در این حوزه را به ایشان یاد نداده‌ایم.


مهندس عباس رجایی تاکید کرد: من فکر می کنم که اتفاقا کشاورزی ما یکی از توفیقاتش این است که خصوصی است یعنی بیش از 95 درصد کشاورزی را در بخش خصوصی می بینیم. متاسفانه آن پنج درصد دولتی به این 95 درصد غالب شده است و ما اگر آن پنج درصد را هم اصلاح کنیم همه این مسائل حل می شود.


 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8382 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۹ آبان بازدید: 2441 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارایه تسهیلات با سود ۲۱ درصد ظلم به کشاورزان است ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ آبان
2 آب 9 سد در كشور سرریز شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

  شیر مادر سپر دفاعی در برابر افسردگی در یك مطالعه جدید معلوم شد افرادی كه در دوران نوزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
بوفه مدارس و اهمیت تغذیه دانش‌آموزان رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدارس را در برابر مواد غذایی عرضه شده در بوفه، مسئول می‌داند و می‌گوید: اگر خوراکی خلاف دستورالعمل این وزارتخانه در مدرسه عرضه شود مدیران و مسئولان مدرسه باید پاسخگو باشند.