عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:
ارایه تسهیلات با سود ۲۱ درصد ظلم به کشاورزان است


پایگاه خبری لقمه: عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از سود بالای تسهیلات کشاورزی این امر را یک ظلم به کشاورزان خواند.

عکاس: رئوف شهبازی

به گزارش پایگاه خبری لقمه، عباس رجایی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات در پاسخ به این سوال که دولت یازدهم تا کنون چقدر توانسته وعده های خود در امر خودکفایی محصولات کشاورزی را محقق کند، گفت: واردات محصولات کشاورزی درصدی کاهش یافته که این نقطه قوت است.
وی با بیان این که بخش هایی از نزولات در طبیعت هم در این دو سال عمر دولت یازدهم کمک کرده است، افزود: در تولیدات هم توفیقات داشته ایم و تولید گندم به ۸۲۰۰ میلیون رسیده است.
رجایی همچنین یادآورشد: در زمینه نرخ گذاری و خرید تضمینی محصولات از جمله گندم هم دولت یازدهم توانسته گام های خوبی بردارد.
نماینده مجلس نهم شورای اسلامی در ادامه به اقدامات مجلس در حمایت از کشاورزان اشاره کرد و گفت:‌مجلس هم سرمایه گذاری خوبی برای آب کرده است.
وی تصریح کرد: اما همه این کمک ها اگر در حوزه کشاورزی واقعی نشود نمی توانیم امیدوار باشیم.
رجای با تاکید بر این نکته که بخش کشاورزی مهمترین بخش برای کمک به اقتصاد مقاومتی است و تامین غذایی در خود کفایی اقتصادی کشور نقش بی بدیلی دارد، خاطرنشان کرد: دولت یازدهم با ارایه تسهیلات مناسب به کشاورزان باید در این زمینه فعالیت های مناسبتری انجام دهد.
وی در پایان اظهارداشت: وامی که برای تامین آب در اختیار کشاورزان قرار می گیرد با سود ۲۱ درصد و شرایط سخت بانکی است که به نظر ما این یک ظلم به بخش کشاورزی است و دولت باید در این زمینه چاره ای بیاندیشد.
 

 شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 8376 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۳ آبان بازدید: 2271 ساعت: 4:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند/ ترخیص کالاهای اساسی امروز از سرگرفته می‌شود ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
2 اعزام ارزیابان بیمه به بندر رجایی/ محوطه بندری دارای پوشش اتکایی مناسب است ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
3 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 رجایی: اختصاص سهمیه دانشگاهی به روستاییان می تواند در اولویت قرار گیرد ۱۳۹۴ جمعه ۲۹ آبان
6 آب 9 سد در كشور سرریز شد ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرا...

  افزودن ماست به اسفناج از جذب کلسیم جلوگیری می‌کند اگر می خواهید اسفناج را با ماست مخلوط کنید بهتر اس...

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا ۳ می‌تواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم و بیش فعالی را کاهش داده و به دلیل وجود مس و آهن در گیاه خرفه،می تواند با کم خونی نیز مبارزه کند اما ممکن است مصرف این گیاه مضراتی برای کلیه داشته باشد.
چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، مسابقات عجیب پرخوری، چالش خوردن حجم زیادی از غذا یا نقد رستوران‌های متنوع در یک روز را اجرا می‌کنند. اما آیا کسی به تبعات روانی و جسمی این‌گونه رفتارها برای مخاطبان نوجوان و جوان فکر کرده است؟