صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
مهمان نوازی یزدی ها در نوروز 91
گزارش اختصاصی لقمه
مهمان نوازی یزدی ها در نوروز 91
در روزهای آغازین سال 1391 بازدیدکنندگان اماکن و بافت های تاریخی یزد ضمن دریافت بلیط رایگان، با شیرینی های یزدی در ظروف سفالین میبد(از شهرهای استان یزد، توسط راهنمایان گردشگران، پذیرایی شدند.
عکس از پدرام جعفربیگی
کد:
843
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ فروردين
بازدید:
5117
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچهها در سالمندان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2
تولید ۲۹ میلیون عدد مینیتیوبر سیبزمینی گواهی شده در سال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3
بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
4
خریدار جدید حیاط کافه نادری/۲ مالک برای یک اثر تاریخی
۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
5
آیا زردچوبه در کاهش سطوح التهاب تاثیری دارد؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
6
بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7
چگونه بیماری عفونت خونی را تشخیص دهیم
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8
غده پروانهای شکل بدنمان چه قدر مهم است
۱۳۹۶ يکشنبه ۹ مهر
9
مواد غذایی کلاژنساز را بشناسید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
10
رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
11
چه کسانی آناناس نخورند؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
نظرات
امیرحسین
بسیارعالی بود
سید پدرام جوهری
درود بر مردم یزد. فوق العاده بود. تشکر میکنم از عکاس گرانقدر، پدرام جعفر بیگی عزیز.
saaye
vaghean mehman navazand.shirini haye khoshmazashon harf nadare.
فاطیما
چرا دروغ میگید ما امثال یزد رفتیم از شیرنی و بلیط رایگان خبری نبود که هیچ بی انصافا شیرنی سنتی خودشون رو هم تو قنادیها گرون کرده بودن.لطفا ندیده و نشنیده این حرفها رو تحویل مردم ندید.
لقمه:
دوست عزیز ما به عکاس و عکس ها اعتماد داریم. و البته این عکس ها مربوط به روزهای اول سال 1391 است که ممکن است با زمانی که شما در آنجا حضور داشته اید متفاوت باشد.
راهنمای گردشگری
سلام بله عکاس کار خودش را به درستی انجام داده. این پذیرایی در مسجد جامع انجام میشد که منم در اونجا راهنما بودم.
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی
معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...
بهترین ظروف برای پخت غذا/ ظرف مسی مسمومیتزاست
یک متخصص تغذیه میگوید: استفاده از ظروف مسی نه تنه...
بخور تا زانویت خوب شود
درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ارتباط چاقی با یک پنجم موارد مرگ و میر در انسان
تحقیقات جدید نشان میدهد که چاقی می تواند عامل یک پنجم مرگ و میر انسانها باشد.
از همین امروز این خوراکیها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست
پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنیهای مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماریها قرار ندهیم.
آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا
به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیشهای آبی به دست میآمد اما از چندین دهه قبل ایتالیاییها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
گل سرسبد رژیم لاغری ستارهها چیست؟
هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این مادهی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است