صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان
دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد
درمان پیش دیابت با کلم بروکلی
کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟
بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی
واردات دام پایه پروار در حال انجام است
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض
آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
مهمان نوازی یزدی ها در نوروز 91
گزارش اختصاصی لقمه
مهمان نوازی یزدی ها در نوروز 91
در روزهای آغازین سال 1391 بازدیدکنندگان اماکن و بافت های تاریخی یزد ضمن دریافت بلیط رایگان، با شیرینی های یزدی در ظروف سفالین میبد(از شهرهای استان یزد، توسط راهنمایان گردشگران، پذیرایی شدند.
عکس از پدرام جعفربیگی
کد:
843
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۳ فروردين
بازدید:
5075
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچهها در سالمندان
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
2
تولید ۲۹ میلیون عدد مینیتیوبر سیبزمینی گواهی شده در سال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3
بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
4
خریدار جدید حیاط کافه نادری/۲ مالک برای یک اثر تاریخی
۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
5
آیا زردچوبه در کاهش سطوح التهاب تاثیری دارد؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
6
بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
7
چگونه بیماری عفونت خونی را تشخیص دهیم
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8
غده پروانهای شکل بدنمان چه قدر مهم است
۱۳۹۶ يکشنبه ۹ مهر
9
مواد غذایی کلاژنساز را بشناسید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۵ مهر
10
رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
11
چه کسانی آناناس نخورند؟
۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
نظرات
امیرحسین
بسیارعالی بود
سید پدرام جوهری
درود بر مردم یزد. فوق العاده بود. تشکر میکنم از عکاس گرانقدر، پدرام جعفر بیگی عزیز.
saaye
vaghean mehman navazand.shirini haye khoshmazashon harf nadare.
فاطیما
چرا دروغ میگید ما امثال یزد رفتیم از شیرنی و بلیط رایگان خبری نبود که هیچ بی انصافا شیرنی سنتی خودشون رو هم تو قنادیها گرون کرده بودن.لطفا ندیده و نشنیده این حرفها رو تحویل مردم ندید.
لقمه:
دوست عزیز ما به عکاس و عکس ها اعتماد داریم. و البته این عکس ها مربوط به روزهای اول سال 1391 است که ممکن است با زمانی که شما در آنجا حضور داشته اید متفاوت باشد.
راهنمای گردشگری
سلام بله عکاس کار خودش را به درستی انجام داده. این پذیرایی در مسجد جامع انجام میشد که منم در اونجا راهنما بودم.
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
عوامل تشدید کهیر را بشناسید
متخصص پوست و مو میگوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...
امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی
پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...
تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی
پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی میتواند ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟
با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
املت در وضعیت قرمز + عکس
شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکانهای خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن زیر دندان آدم میماند و با یادآوری خاطرهاش لحظات شیرینی زنده میشود.
روشهای مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران
پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان میتوانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایدهها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که میتواند به آنها در این زمینه کمک کند.
جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟
حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است