رئیس انجمن اینترونشنال کاردیولوژی ایران:
عامل بروز سکته های مغزی وقلبی/ سونامی بیماری های قلبی نداریم


پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن اینترونشنال کاردیولوژی ایران، تاکید کرد: برای پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی و عروقی و سکته های قلبی و مغزی باید تمام مردم به فکر سلامت شان باشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر ایرج فیروزی در آستانه روز «آترودی»، درگفتگویی گفت: به دلیل افزایش اطلاع رسانی عمومی و توجه جدی تر مردم و وجود پزشکان و متخصصین و امکانات درمانی کافی در کشور، مراجعه زودهنگام بخش قابل توجهی از مردم و کنترل بهتر ریسک فاکتورها، فکر نمی کنم طی سال های آینده با سونامی بیماری های قلبی در ایران مواجهه شویم. البته این به شرطی است که مردم همواره به فکر سلامت شان باشند.

وی درباره علت بروز سکته های قلبی و مغزی، گفت: در واقع به دلیل نوع تغذیه، کم تحرکی و موارد مشابه به تدریج پلاک هایی در عروق قلب یا مغز ایجاد می شود. حال زمانی که شکافی روی پلاک بر آمده ایجاد شود، پوشش طبیعی کنار رفته و پلاکت ها می چسبند و توده پلاکت را تشکیل می دهند و امکان دارد لخته هم به آن اضافه شده و رگ را ببندد. در نتیجه عضله ای که از این رگ خون دریافت می کرده دچار کم خونی شده و مرگ سلولی و سکته قلبی رخ می دهد.

این متخصص قلب و عروق درباره وضعیت امکانات کنونی درمانی و دارویی در ایران، اظهارکرد: خوشبختانه در زمینه استنت و بالن و درمان پلاک ها در سطح بسیار خوبی قرار داریم و اختلاف ما با کشورهای دنیا ناچیز است و بیشتر کارهایی که آنها انجام می دهند، در ایران نیز انجام می شود.

وی افزود: وزارت بهداشت هم در این زمینه بسیار خوب کار می کند و ابزارهای لازم به وفور در اختیار است، بنابراین از این نظر ما در سطح کشورهای خوب دنیا قرار داریم. ضمن اینکه برای پیشگیری از شیوع بیماری های قلبی و عروقی و سکته های قلبی و مغزی باید تمام مردم به فکر سلامت شان باشند و به توصیه های پزشکان در این باره توجه جدی نمایند.

فیروزی خاطرنشان کرد: پایه مراسم روز آترودی نیز آترواسکلروز(تصلب شرایین) است و تکیه آن بر داروهایی است که از تشکیل لخته خون جلوگیری می کند؛همچنین نگاهی هم به روش های جدید،مطالعه و بازگشت به تکنیک های موجود می شود ضمن این که استفاده از تجربیات و روش های جدید درمانی هم مطرح خواهد شد.

سومین همایش یکروزه بررسی و ارزیابی اثرات آترواسکلروز (تصلب شرایین) بر روی عروق بدن انسان با عنوان آترودی با همکاری انجمن آترواسکلروز ایران، انجمن سکته مغزی ایران، انجمن اینترونشنال کاردیولوژی ایران، انجمن قلب ایران و شرکت سانوفی، 27 آذر 94 در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار می گردد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :مهر

کد: 8441 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر بازدید: 1536 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش درد با مسکن های طبیعی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
2 تفاوت مغز افرادی که صبحانه نمی خورند ۱۳۹۱ جمعه ۲۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا بالون معده در درمان چاقی موثر است؟ یک فوق تخصص بیماری‌های گوارش و کبد با تاکید بر اینکه:« گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است.» خاطرنشان کرد:« تمامی تبلیغات در مورد بالون معده به عنوان یک روش آسان برای درمان چاقی گمراه کننده هستند.»
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
چرا استقلالی‌ها لاغر‌ترند؟! اگر می‌خواهید لاغر شوید می‌توانید دیوار‌های اتاق ناهار خوری را آبی کنید.
یک روز گشت با تعزیراتی ها پایگاه خبری لقمه: خودرو گشت مشترک تعزیرات از خیابان مطهری راه می افتد و ماموران تعزیرات تلفنی با ماموران دیگر از جمله نماینده اصناف قرار می گذارند تا جایی در ستارخان همدیگر را ببینند.