روش تهیه مرغ اسپایسی


اگر از پختن معمولی مرغ خسته شده اید، روش جدید اسپایسی را امتحان کنید، چرا که اگر در منزل این غذا را تهیه کنید، می توانید به سلامت آن اطمینان داشته باشید.

مواد اولیه :

•تکه های مرغ               8 عدد
•پودر سوخاری               2 پیمانه
•آرد گندم                     یك پیمانه
•ادویه سوخاری             دو قاشق سوپخوری
•آب‌یخ                         یك ظرف بزرگ
•آبلیمو                        دو قاشق سوپخوری
•روغن‌ مایع                   یك و نیم پیمانه


طرز تهیه‌ مرغ اسپایسی:

ابتدا تکه های ‌مرغ را با آبلیمو مزه‌دار كنید، سپس آنها را یكی‌یكی به ادویه سوخاری آغشته كرده تا طعم‌دار شود و باقی‌مانده ادویه را به آرد سوخاری اضافه كنید. پس از آن مرغ‌ها را در ظرف دربسته‌ای به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. بعد آنها را در آرد گندم بغلتانید و درون ظرفی كه محتوی آب‌یخ است بریزید، پس از آن كه آرد مرغ‌ها گرفته شد آنها را از آب خارج كرده، با موادی كه شامل ادویه و آردسوخاری است، آغشته كرده تا تکه‌های مرغ به اصطلاح پولكی شود. در تابه‌ای به اندازه یك‌ونیم پیمانه روغن بریزید و روی حرارت ملایم گذاشته تا كاملا داغ شود آن گاه مرغ‌ها درون روغن بریزید تا به مدت پنج الی هفت دقیقه سرخ شود.
طرف دیگر مرغ‌‌ها را نیز به همین شكل سرخ كنید. این غذا را می‌توان با سس كچاپ سرو كرد. 



مواد لازم ادویه سوخاری:

پودر تخم گشنیز               یك قاشق سوپخوری
پودر فلفل‌قرمز                 یك قاشق سوپخوری
پودر سیر                       یك قاشق چایخوری
جوهر لیمو                     یك قاشق چایخوری
نمك                            یك قاشق سوپخوری



طرز تهیه ادویه سوخاری:

همه مواد لازم برای این ادویه كه در بالا ذكر شده را با هم مخلوط می‌‌كنیم.




کد: 918 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 32551 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه کیک اسپایسی با شکر قهوه‌ای ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
2 دستور تهیه میگو سوخاری اسپایسی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
3 غذاهای محبوب ستاره ها در ضیافت شام اسکار ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
4 طرز تهیه مرغ سرخ شده جنوبی به 5 شیوه‌ مختلف ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۸ فروردين


نظرات


محدثه

بهنظرم متنوع وخوشمزه است حتمادرست می کنم
اسرا

باید خوشمز باشه به امتحانش می ارزه
bahar

aaaaaaaaaaaaaaaliye........
محدثه

فکرکنم خوش مزه باشه ولی دلیل هردگندم ونمیفهمم
perhaps

غذای خوبیه!!!به نظر شما به جای آب نمیشه مرغ را در تخم مرغ آغشته کرد؟
سلاله

خیلی خوب بود من درست کردم و خیلی خوشمزه شد. متشکر

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی اگر شما هم وارد دوره‌ی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

  نصف آووکادو برای کنترل گرسنگی پایگاه خبری لقمه: اگر شما هم جزو افرادی هستید که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش وزن با دکتر اوز وقتی بحث کاهش وزن به میان می‌آید، دکتر اوز می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برنامه کاهش وزن دکتر اوز از سال 2009 فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز صدها نفر از افرادی که قصد لاغری داشتند توانسته‌اند فقط با ایجاد تغییر در عادات خود چندین کیلو لاغر شوند.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
آرامش در خواب با این دمنوش‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه بهترین زمان خواب قبل از نیمه شب است اعلام کرد: مصرف برخی دمنوش‌ها و نوشیدنی‌ها باعث کاهش استرس و فکر و خیال شده و مصرف آنها قبل از خواب،آرامبخش است.
چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.