مواد اولیه : •تکه های مرغ 8 عدد •پودر سوخاری 2 پیمانه •آرد گندم یك پیمانه •ادویه سوخاری دو قاشق سوپخوری •آبیخ یك ظرف بزرگ •آبلیمو دو قاشق سوپخوری •روغن مایع یك و نیم پیمانه طرز تهیه مرغ اسپایسی: ابتدا تکه های مرغ را با آبلیمو مزهدار كنید، سپس آنها را یكییكی به ادویه سوخاری آغشته كرده تا طعمدار شود و باقیمانده ادویه را به آرد سوخاری اضافه كنید. پس از آن مرغها را در ظرف دربستهای به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید. بعد آنها را در آرد گندم بغلتانید و درون ظرفی كه محتوی آبیخ است بریزید، پس از آن كه آرد مرغها گرفته شد آنها را از آب خارج كرده، با موادی كه شامل ادویه و آردسوخاری است، آغشته كرده تا تکههای مرغ به اصطلاح پولكی شود. در تابهای به اندازه یكونیم پیمانه روغن بریزید و روی حرارت ملایم گذاشته تا كاملا داغ شود آن گاه مرغها درون روغن بریزید تا به مدت پنج الی هفت دقیقه سرخ شود. طرف دیگر مرغها را نیز به همین شكل سرخ كنید. این غذا را میتوان با سس كچاپ سرو كرد. مواد لازم ادویه سوخاری: پودر تخم گشنیز یك قاشق سوپخوری پودر فلفلقرمز یك قاشق سوپخوری پودر سیر یك قاشق چایخوری جوهر لیمو یك قاشق چایخوری نمك یك قاشق سوپخوری طرز تهیه ادویه سوخاری: همه مواد لازم برای این ادویه كه در بالا ذكر شده را با هم مخلوط میكنیم.