صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
طرز تهیه مرغ سرخ شده جنوبی به 5 شیوه مختلف
طرز تهیه مرغ سرخ شده جنوبی به 5 شیوه مختلف
لقمه: یکی از غذاهایی که خیلی آسان به نظر می رسد و در زمان کم می توان آن را تهیه کرد، خوراک مرغ است. اما گاهی این غذا تکراری می شود، به همین دلیل مرغ سرخ شده عربی را که دستور آن هم ساده است، در زیر ارائه می دهیم.
برای سالمتر بودن وعدههای غذایی و هماهنگ کردن آنها با رژیم غذاییتان میتوانید در این دستور پخت، از روغنهای گیاهی مثل روغن زیتون یا ذرت استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ سرخ شده جنوبی:
۲/۱ پیمانه پودر سوخاری
یک و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک
۴/۱ قاشق چایخوری فلفل.
ابتدا تا حدود ۳ سانت از کف ماهیتابه یا ظرفی که میخواهید جوجه را در آن سرخ کنید، را با روغن گیاهی پر کنید. در حین داغ شدن روغن درون ماهی تابه، جوجه را در مخلوطی از پودر سوخاری، نمک و فلفل بغلطانید. پس از داغ شدن روغن، جوجه آغشته به مخلوط فوق را داخل روغن قرار دهید، در ظرف را بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا سرخ شود- البته تا حدی که طلای رنگ شده و بپزد- و هر جا لازم باشد میتوانید آن را در ظرف بچرخانید. در آخر با قرار دادن جوجه شرخ شده روی دستمال کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.
5
شیوه مختلف برای آماده کردن مرغ سرخ شده جنوبی وجود دارد که شرح آنها به این صورت است:
1) County
3 قاشق غذاخوری روغن را با ۳ قاشق غذاخوری پودر سوخاری مخلوط و سرخ کنید تا حدی که به رنگ قهوهای در آید. سپس ۲ لیوان شیر یا سوپ جوجه و یا آب به آن اضافه کنید و ۵ دقیقه صبر کنید تا بجوشد.
2) Gingersnap (زنجبیل)
2/1 قاشق چایخوری زنجبیل را با پودر سوخاری مخلوط کنید و جوجه را در آن بغلطانید. سپس به روش بالا Country Gravy را تهیه و با نان زنجبیلی له شده از قبل مخلوط کنید.
3) Crunchy Coatings
(پوشش ترد)
جوجه را ابتدا داخل شیر و سپس قبل از آنکه آن را سرخ کنید، در خرده نان یا غلات خشک و له شده، خرده نان فانتزی و یا چوب شور بغلطانید.
4) Herb or Spicy Fried (گیاهان دارویی و سرخ شده تند)
به مخلوط پودر سوخاری و جوجه یا خرده نان و جوجه، یکی از مواد زیر را به مقدار کم اضافه کنید: نعناع، ریحان، آویشن، پونه کوهی، مرزنجوش، مرزه، مریم گلی، گشنیز، ترخون، جوز، فلفل شیرین، پودر فلفل قرمز، فلفل قرمز هندی یا پودر کاری.
5) Orange Glaze (لعاب نارنجی)
پوست پرتقال را رنده، نصف آن را به مخلوط پودر سوخاری اضافه و جوجه را در آن بغلطانید. پس از پخته شدن جوجه، آن را از ماهیتابه خارج و سعی کنید آن را گرم نگه دارید. دو قاشق چایخوری آرد ذرت و آب دو پرتقال را با یکدیگر هم بزنید تا مخلوط سفت و غلیظ شود. این لعاب آماده شده را روی جوجه ریخته و با باقی مانده پوست رنده شده پرتقال و جعفری خرد شده تزیین و سپس نوش جان کنید.
کد:
917
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۸ فروردين
بازدید:
32003
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانههای شهر درگهان
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
2
قیمت تخممرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3
دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار
۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
4
اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
5
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
6
بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
7
آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان
۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
8
برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
9
قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
10
پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند
۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
11
کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت
۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
عوامل تشدید کهیر را بشناسید
متخصص پوست و مو میگوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...
در مصرف کشک به این نکات توجه کنید
كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...
همهی خانگیها قابل اعتماد نیستند
خرید بادمجانهای سرخ و بستهبندی شده کارخانهای و ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
یک جرعه چای ترش، صد جرعه زندگی شیرین
مطالعات نشان دادهاند چای ترش در کنار رژیم غذایی مناسب و ورزش، روند کاهش وزن را تسهیل می کند.
سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی
پس از چالشهای موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
با مصرف نان چاق می شویم یا نه؟
متخصصان سلامت تاکید کردند که مصرف نان موجب اضافه وزن نمیشود.
15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید
خوشاندام شدن نیاز به اراده و برنامهریزی درست دارد. در این مقاله 15 مادهی غذایی مفید را معرفی میکنیم که به چربی سوزی و خوشاندامی شما کمک زیادی میکنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است