دستور تهیه میگو سوخاری اسپایسی


میگو از جمله مواد غذایی مفید است که البته برای بسیاری، نامطلوب است. با این شیوه پخت (Spicy Fried Shrimp) می توانید فرزندان خود را برای خوردن میگو ترغیب کنید.

مواد لازم:

میگو: 20 عدد
تخم‌مرغ: یک عدد
آرد سفید و آرد سوخاری اسپایسی: به میزان لازم
سبزی خوردن (نعناع، ریحان و شاهی) خرد شده: یک لیوان
زرشک: 3 قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی پخته شده: 300 گرم
کره: 50 گرم
فلفل سیاه ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری
پنیر چدار ورقه‌ای: به میزان لازم
گوجه‌فرنگی مینیاتوری: به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه سس:

سرکه سفید، سرکه بالزامیک، آب لیموترش تازه، روغن زیتون و سس خردل: از هرکدام 2 قاشق غذاخوری
ادویه سالاد و نمک: به میزان دلخواه


روش تهیه:

1. ابتدا میگوها را شسته و داخل آرد سفید می‌غلتانیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده، میگوها را به تخم‌مرغ آغشته کرده و داخل آرد سوخاری ادویه‌دار اسپایسی غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌كنیم اما دقت می‌كنیم كه کلا میگو احتیاج به زمان زیادی برای پخت ندارد. به محض طلایی شدن از روی حرارت برمی‌داریم.

2. سیب‌زمینی‌های پخته شده را نیز به شكل خلالی خرد كرده، در مقداری کره کمی تفت می‌دهیم. درنهایت زرشک‌ها را یک دقیقه با آن تفت می‌دهیم و وقتی كه تمام مواد آماده شدند سیب‌زمینی و زرشک را به مواد اضافه می‌كنیم.

3. تمامی مواد سس را به همراه پنیر پارمزان با هم مخلوط کرده و سس و سبزی خرد شده را با مواد سیب‌زمینی مخلوط می‌کنیم. پس از آغشته کردن سس نمک مواد را تنظیم می‌کنیم و خوراک آماده شده را بین 4 تا 5 لیوان پایه‌دار یا پیاله تقسیم می‌کنیم و مناسب با تعداد میگو‌ها روی خوراک می‌چینیم. درنهایت با پنیر چدار و گوجه مینیاتوری روی مواد را تزئین می‌کنیم.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6716 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 3703 ساعت: 10:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  خودسرانه ژلوفن نخورید یک کارشناس ارشد داروسازی در خراسان جنوبی گفت: ژلوف...

  میوه ای که تمرکز را زیاد می‌کند تحقیقات علمی جدید نشان می دهد که مصرف نارگیل تمرکز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.