صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری/ برداشت هندوانه و بادمجان
گزارش تصویری/ برداشت هندوانه و بادمجان
لقمه: با آغاز فصل گرما برداشت هندوانه و بادمجان از زمینهای کشاورزی اهواز آغاز شد.
عکس/ محمدرضا دهداری
عکس/ محمدرضا دهداری
نقل از :مهر
کد:
957
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۷ ارديبهشت
بازدید:
3957
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3
بازگشت ارز ترجیحی برای نهادههای دامی و برخی کالاهای اساسی
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4
برداشت کلزا در فارس آغاز شد
۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5
اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6
عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7
عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
8
پیشبینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سالجاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9
صندوق سبز برای نخستینبار در کشور ایجاد میشود
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10
کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11
چاههای مجاز دارای کنتور چقدر پول آب میدهند؟
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
نظرات
MOHAMMAD
VAGHEAN ZAHMATKESH VA BAGHEURAT HASTAND
مهدي
خيلي خوب است
محمد حسين
خيلي عالي بود
دنیا
خیلی قشنگ بودن...کاش منم واسه برداشت هندونه بودم.دستشون درد نکنه...:-)
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کباب نخورید!
نتایج پژوهش جدید نشان می دهد که مصرف گوشت کباب شده...
راهکاری ساده برای کاهش درد رویش دندان در کودکان
یک متخصص دندانپزشکی کودکان و نوجوانان با تاکید بر ...
چرا باید توت فرنگی بخوریم
یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
افزودنیها را بیشتر بشناسیم
افزودنی مادهای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه میشود. افزودنیهایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی میشود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه میشوند، اما افزودنیهایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه میشوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار میرود.
نوشیدن چای سبز به 25 دلیل توصیه می شود!
این روزها چای سبز به طور فزاینده ای دارد در سرتاسر جهان رایج می شود.به این علت که بی اندازه برای سلامتی مفید است.
یک نوشیدنی طبیعی برای دفع سموم بدن
غالب افراد قهوه و چای را جزو نوشیدنیهای مورد علاقه خود میدانند و کمتر به نوشیدن آب توجه دارند و چون آن را نوشیدنی خنثی میدانند، اغلب تمایل چندانی به مصرف آن ندارند اما با اضافه کردن مقداری آب لیموترش به آب آشامیدنی میتوان از فوائد شگفتانگیز هر دوی آنها برای سلامت بدن بهرهمند شد.
تغذیه مناسب زمان امتحانات
لقمه: موفقیت در آزمون ها و امتحانات دانش آموزان و یا دانشجویان، تنها به مطالعه زیاد بستگی نداشته و رژیم غذایی خاص خود را هم می طلبد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است