صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
صنایع و خدمات
کارخانجات غذایی
تجهیزات و لوازم صنعتی
محصولات غذایی
لوازم آشپزخانه
مشاوران تغذیه
آموزشگاه ها
تجهیزات فروشگاهی
کاریابی
بنگاه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
>
ارسال به دوست
مشخصات دوست خود را برای ارسال خبر به همراه پیغامی برای وی وارد نمایید
نام
*
پست الکترونیکی :
*
پیغام:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟
زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...
توصیههای سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی
پایگاه خبری لقمه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شه...
سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت
تعطیلات آخر هفتهها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
كدام موادغذایی را باید در یخچال گذاشت؟
برای خریدكردن از خانه خارج میشوید، خریدهایتان را میكنید و به خانه برمیگردید، همه چیزهایی را كه خریدهاید در جای خودشان قرار میدهید و موادغذایی را در یخچال و فریزر میگذارید و سپس راحت مقابل تلویزیون دراز میكشید اما صبر كنید، دست نگه دارید، میدانید برخی از موادغذایی اگر در یخچال و فریزر نگهداری شوند، ارزش غذایی خود را از دست میدهند و زودتر خراب میشوند؟ این را هم میدانید كه برخی از موادغذایی كه در محیط خانه و در فضای معمول نگه میدارید از فریزشدن سود خواهند برد؟
بهترین جایگزینهای گوشت قرمز و مرغ
پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلیها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها میکنند و گیاهخوار میشوند. اما سوالی که مطرح میشود این است؛ آیا جانشین های گیاهی میتوانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
چرا نباید در ظروف مسی غذا بپزیم؟
یک متخصص تغذیه با بیان اینکه بهتر است در ظروف مسی پخت و پز صورت نگیرد، توضیح داد: استفاده مکرر از مس، موجب انتقال مس به بدن و بروز عوارضی در بدن و ایجاد بیماریهایی مانند آسیبهای مغزی، عقب افتادگی ذهنی و بیماریهای کلیوی میشود.
سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟
متخصصان تغذیه توصیه میکنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی انواع ویتامینها و مواد معدنی ضروری را به بدن میرسانند. البته هر چند وقت یکبار اخباری مبنی بر آلودگی سبزیجات به دلیل آبیاری با آبهای آلوده یا کودهای غیراستاندارد مطرح میشود و کارشناسان از مردم میخواهند مثلا در تهران سبزیجات مصرف نکنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است