نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

  فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند محققان بریتانیایی دریافته اند که رژیم غذایی سرشار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خنک بنوشید بیشتر عرق می‌کنید تابستان فرا رسیده و مشکل عرق و بوی بدن آن تبدیل به کابوس خیلی‌ها شده است. گاهی در اتوبوس یا مترو و حتی فضاهای باز از بوی عرق بعضی‌ها نمی‌شود نفس کشید.
پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
فیروزآباد قطب تولید گیاهان دارویی و عسل برگ / صادرات سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی به اروپا پایگاه خبری لقمه: شهر فیروز آباد استان فارس در راستای معرفی قطب‌های صنایع تبدیلی،‌ به عنوان قطب تولید گیاهان دارویی به ویژه عسل برگ معرفی و اعلام شد، سالانه ۵۰ تن گیاهان دارویی این شهر به اروپا صادر می‌شود.